Глобальні оголошення!



Вареня, повидло, мармоляда...

Модератор: irinka

Re: Консервація

Повідомлення Льоля » 17 липня 2011, 23:31

бережаночка написав:вишню в соку я робою так-вишні мию і видаляю кісточки.Пересипаю цукром в пропорції на літр вишень-півлітри цукру.Залишаю на ніч,зранку засипаю в банки і стерилізую 20-25 хв



а навіщо стільки багато цукру я в півлітрові банки накладаю вишень без кісточок даю чайну ложку цукру зразу стерилізую 20-25 хв і закручую . Стоїть не стріляє.
Льоля Офлайн


 

Re: Консервація

Повідомлення Natalinda » 17 липня 2011, 23:33

Льоля тобто просто вишні і сік? Вони сік вже в банках пускають?
Я засипаю цукром на ніч, як пустять сік то трохи проварюю шоб цукор розтопився, а потім стерелізую
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Консервація

Повідомлення Льоля » 17 липня 2011, 23:41

Так сік пускає в банках я все роблю зразу , сік завжди є , цього року то пару баночок закрила зразу , а інші поставила в холодильник бо не було кришок , в принципі це все по смаку хтось любить дуже солодке я наприклад ні і цим рецептом користуюся .
Льоля Офлайн


 

Re: Консервація

Повідомлення Natalinda » 17 липня 2011, 23:43

Ой не те спитати мала. Тобто вишні і цукор? З відповіді зрозуміла що саме так.
Цікаво чи ще вишні продають, бо ми вже обірвали всі, тре попробувати, бо іноді тре зовсім несолодких консервованих.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Консервація

Повідомлення Marichka » 29 липня 2011, 17:54

Ще ми сьогодні консервували абрикоси:
3кг абрикосів,
2л води
750гр меду
арикоси помити в банки
воду з медом закипятити і гарячим сиропом залити абрикоси
дати охолонути
Стерилізувати 8хв(2л банки)при кипінні

Яке воно-ще не знаю,робили перший раз:)
Зображення
Marichka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3237
З нами з: 10 лютого 2011, 15:13
Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Re: Консервація

Повідомлення Natalinda » 29 липня 2011, 18:11

Marichka де ж ви були з цим рецептом раніше :dash: Я стільки абрикос у варення та джеми перетворила :omg:
Тре йти збирати ше абрикоси :istereka:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Консервація

Повідомлення бережаночка » 06 серпня 2011, 20:32

Льоля я просто солоденьке люблю :)
а сік з вишень консервованих-ложку на чашку-і компот готовий
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн


Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 299
З нами з: 20 березня 2010, 18:55
Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Re: Вареня, повидло, мармоляда...

Повідомлення Natalinda » 23 серпня 2011, 10:32

А хтось користується тією желинкою яку продають? Гадость чи може бути?
В мене шось ніяк сливове не загусне...хочу густого варю вже два дні а воно ніяк. І цукру більше давати не хочу, бо хочу саме такого трошки кисленького...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Вареня, повидло, мармоляда...

Повідомлення Tajga » 23 серпня 2011, 15:07

Marichka написав:воду з медом закипятити


а хіба то не шкідливо? Тобто чула, що мед взагалі вище 40 градусів не можна нагрівати, бо виділяються шкідливі речовини, небезпечні для здоров'я? :?
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 1775
З нами з: 13 грудня 2010, 16:37
Звідки: селище мирного атома :)
Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Re: Вареня, повидло, мармоляда...

Повідомлення flower » 23 серпня 2011, 16:50

:? шкідливим мед після кипятіння не є, просто в ньому уже немає нічого корисного, всі вітаміни втрачаються
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 4364
З нами з: 25 січня 2011, 20:54
Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Солодкі рецепти



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

cron