А наш садочок був закритий останіх два тижні липня. З 1серпня робота йде повним ходом.Садочок №14 "Калинка".
А ми минулого тижня були аж три дні в садочку.Далі засоплялись і четвер-п'ятниця не були. :( Ще підлікувались субота-неділя і з вчорашнього дня знову пробуємо. Спочатку пів години, тоді півтори, а на третій день дві з половиною години. Оленка ніби не плаче просто дууууже хоче мами. А коли я приходжу то мене обцілує і проситься знову до діток. :) Снідає в садочку без проблем. Розказує потім що їла, що читали казку, співали, дітки плакали. От вчора прийшли і було кілька діток,що плакали, то мала собі пробувала поплакати. А як зайшла в групу,то вже забула про це.
Садочок мені подобається на вигляд.Територія закрита ніхто там по вечорах не ходить, кожна група має свій майданчик, пісочницю і т.ін. Всередині охайний. Завідуюча строга і приємна жіночка. Вихователі приємні,такі,що хочеться з ними спілкуватись (бо,знаєте, інколи є такі люди,що з першого погляду чи то слова зовсім не хочеться з ними шось мати). Обидві Наталі.(не помилишся ;-) ) Зрештою садочок я обирала і за рекомендаціями знайомих, то з трьох найближчих мені цей найбільше припав до душі. Надіюсь не розчаруватись :)