Глобальні оголошення!

Адаптація до садочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Адаптація до садочку

Повідомлення Melisa » 28 червня 2011, 20:37

Ми були вже в садку, але моє дитя плакало. Завтра знов маєм йти, і на цей раз я маю серйозно залишити дитину хоч на 40 хв. Дзвонила до виховательки, кажу, мол, чи можна я привезу малу тоді, коли ви гуляти будете, постою собі збоку, поки моя дитина до діток привикати буде. А вона мені каже, що не можна так, бо часто буває, що інші дітки бачачи маму чиюсь плачуть за своєю. Але ж як я її приведу з самого ранку, а там всі почнуть поголовно лишати діток, то такий рьов буде, шо мені не тре буде певно і 40 хв чекати! Це ж мабуть гірше для дитини, ніж те, що пропоную я.
Ой, дівчата, я така стривожена... :crazy: Як би то краще зробити, щоб було з найменшою шкодою для дитини?..
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 28 червня 2011, 21:04

Nelyaпочекати, якщо дійсно тре найменшої шкоди для дитини. виписати бабусь, дідусів, сусідок на пенсії і т.д. і хай ше дитя троха побуде дома.
це з нашого досвіду залишання дитини. початку були дикі плачі. а потім сам пішов до дітей і сам папа казав. я в темі писала.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Melisa » 28 червня 2011, 21:19

Та і я не маю ше роботи, можу посидіти..., але і не можу, бо сама відпочити хочу. А різко віддавати у вересні, коли всі будуть примусово ходити-теж не вихід. :dash: Хочеться просто ще, щоб з дітьми познайомилась, поняла, що то таке "садок". Не хочу зараз травмувати, бо восени тоді нічим не заманю. :?
А що тоді? Сидіти, чекати і просто віддавати гроші щомісяця, щоб місце не пропало? :? Може і дійсно-вихід.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Люська* » 11 липня 2011, 16:35

ksana, хотілось би почитати відповіді ще на ті питання, які дівчата задавали.
Люська* Офлайн

Re: Дитячий садочок

Повідомлення Oksana » 06 серпня 2011, 00:44

І ми з Христинкою в одній групі ;-)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення happymami » 06 серпня 2011, 00:48

Oksana написав:І ми з Христинкою в одній групі ;-)

ухтииии. Обоє? І як? Бо мені розказувала колись мама близняток. шо після садка діти стали зовсім різними. Одна виявилася лідером і активною, а інша навпаки - спокійною. Хоча до садка вони були однаковісінькі.

А ми пішли перший день, всплакнули за мамою і зараз не ходимо бо довідку доробляємо. Але скважу вам, перший день то ужас. Простояли пів години в черзі під кабінетом медсестри, шоб вкартку перевірила і прийняла. Потім доносили всі ті пакети з причандаллями ще три дні. Але зато наші вихователі самі класні в садку :dance: .
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення КлубНіка » 06 серпня 2011, 11:00

happymami значить то таки ти була ))) Бачила тебе в садку, але я тоже з карточками-довідками бігала, тому і не підійшла. Наші дітки в сусідніх групах напевно (мій в тій що коло сходів).
Ми поки були лише 1 день, бо дальше верішуємо паперові проблеми, і доказуєм що можна в садок і без щеплень іти!
Мій малий як прийшли, злякався не того що його там лишили (бо він аж рвався в групу, я йому розказувала, що там дітки є, і що він там буде гратися гарно), а того що там всі плакали! Виховатилька казала, що Іллюха забіг в групу, став посередині ковра і великими очима почав оглядатися, і не міг зрозуміти чого всі плачуть, тоді і сам трохи заплакав. Вихователька посадила його на деванчик і він там так і сидів з великими очима і часом тохи поплакуючи.
КлубНіка Офлайн

Повідомлення Oksana » 06 серпня 2011, 17:28

Нє, вони в мене і так, з народження різні абсолютно характерами. ТОму якихось критичних змін не бачу. Доня тьфу-тьфу-тьфу поки абсолютно задоволена садочком. Синуська вроді також задоволений, тільки зранку трохи важко йому зі мною попрощатись. Для нього садочок був би ідеальним, якби там ще була мама :lol: Але загалом якогось негативу до садочку в них немає, йдуть з задоволенням, дав би Бог щоб так і далі було. Потім вдома мені все перерозказують що робили і з ким грались. А ще замітили з чоловіком, що пракчтично перестали передиратись між собою (вони сварились в принципі не часто, але часом можуть щось не поділити, то тепер якось все вирішують таааак спокійно).
Вихователями також повністю задоволена. Дітей вміють заграти, забавити, відволікти. І дітям моїм подобаються, бо розказують про них якось дуже позитивно :) Тьфу-тьфу-тьфу, щоб так і далі було :)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Melisa » 06 серпня 2011, 22:24

Оксана, весь форум обплювала :grin:
Успіху! Впевнена, що далі все буде ще краще і цікавіше. :roses:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення svetla » 16 серпня 2011, 09:39

А наш садочок був закритий останіх два тижні липня. З 1серпня робота йде повним ходом.Садочок №14 "Калинка".
А ми минулого тижня були аж три дні в садочку.Далі засоплялись і четвер-п'ятниця не були. :( Ще підлікувались субота-неділя і з вчорашнього дня знову пробуємо. Спочатку пів години, тоді півтори, а на третій день дві з половиною години. Оленка ніби не плаче просто дууууже хоче мами. А коли я приходжу то мене обцілує і проситься знову до діток. :) Снідає в садочку без проблем. Розказує потім що їла, що читали казку, співали, дітки плакали. От вчора прийшли і було кілька діток,що плакали, то мала собі пробувала поплакати. А як зайшла в групу,то вже забула про це. :dance:
Садочок мені подобається на вигляд.Територія закрита ніхто там по вечорах не ходить, кожна група має свій майданчик, пісочницю і т.ін. Всередині охайний. Завідуюча строга і приємна жіночка. Вихователі приємні,такі,що хочеться з ними спілкуватись (бо,знаєте, інколи є такі люди,що з першого погляду чи то слова зовсім не хочеться з ними шось мати). Обидві Наталі.(не помилишся ;-) ) Зрештою садочок я обирала і за рекомендаціями знайомих, то з трьох найближчих мені цей найбільше припав до душі. Надіюсь не розчаруватись :)
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей