Глобальні оголошення!

Діточок, як на небі-зірочок...

Скільки діточок ви б хотіли народити?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Діточок, як на небі-зірочок...

Повідомлення мешканка » 29 липня 2011, 09:07

Shalimar написав:
мешканка написав:До теми: маю знайому родину, які, будучи на заробітках, народили 5-ро дітей і , не зважаючи на це, доробились до квартири в Львові і побудували особняк. ( зараз в них 7-ро діток) В той час, коли такі ж бездітні сім"ї не доробились ні до чого. Сама дивуюсь як то їм вдалось, але так вже Бог дав, що й роботи хороші чоловікові підвертались й вдавалось економити на речах для дітей (багато чого брали з Червоного Хреста) і вдавалось їм добре гроші вкладати...

Мешканка, а шо це за заробитки таки, не скажешь?

та чого ж не скажу-то було в Іспанії.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 29 липня 2011, 18:56

мешканка написав: Чомусь я не бачу, щоб ті люди, які мають досить грошей-мали багато дітей... Отже не в грошах справа, а в страхах (і в кожного вони-свої)

останнім часом є така тенденція,що заможні також стали більше народжувати.

часто багаті жінки які народили кілька діток в молодості ,завдяки своїм коштам добре збереглись,дбали про своє здоровя ,тому і в 40 їм не страшно знову вагітніти і почуватись молодою мамусею,то тіпа мода така,ну і чоловікам багатим лестить,що мають велику сімю і можуть всіх прогодувати.Хоча думаю найвагоміший фактор таки той що вони хочуть ще діток і не бояться витікаючих з цього обставин .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 29 липня 2011, 19:48

мешканка написав:та чого ж не скажу-то було в Іспанії.

я к чему спрашиваю..
то есть все было законно?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення мешканка » 29 липня 2011, 21:24

Shalimar написав:
мешканка написав:та чого ж не скажу-то було в Іспанії.

я к чему спрашиваю..
то есть все было законно?

що саме? їх там перебування? спочатку незаконно, а потім вже оформили собі документи
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Shalimar » 29 липня 2011, 22:04

мешканка написав:що саме? їх там перебування? спочатку незаконно, а потім вже оформили собі документи

так это Ты от себя добавила "так Бог дав"?
я в нелегальности ничего хорошего не вижу, чтоб их в пример ставить
может, другие многодетные малоимущие семьи, о которых Ты упоминала, более правильные в этом плане
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення flower » 30 липня 2011, 12:36

Перлинка написав:
flower написав:Невже я писала чи давала натяк на те що шкодую про своє життя???????

а як ти думаєш твої незаплановані діти шкодували би про своє життя,якщо ти їм не забезпечиш достойну освіту та денний раціон з повним набором вітамінів?

Цього я знати аж ніяк не можу, як і будь хто інший. Для ясності напишу ЩЕ РАЗ, що я прагну до КРАЩОГО життя ніж було у мене і моїх батьків, які нічого крім роботи не бачили і по нині не бачать, я хочу також трохи і для себе пожити, кудись зїздити щось нове побачити, а не паритись що їсти дітям дати, чи за що їх одіти, неговорячи про відпочинок, адже життя одне... І тому думаю з 2 дітьми це реально. Хоча я писала вже що маю схильність до народження близнят, тому чи буде так як хочу я це не факт, якщо Бог захоче, щоб у мене була велика сімя то так і буде, абортів ніяких робити я не збираюсь, та все ж планую своє майбутнє таким. Мені сподобалась думка Шалімар, що деякі люди крім виховання і думки, що дитина і так буде щаслива, реально оцінюють свої можливості і хочуть жити більш- менш забезпечено. Так ось я відношусь до цієї категорії людей.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Tajga » 31 липня 2011, 13:34

Давненько я в цю тему не заглядала, а мене тут навіть і згадували не раз. :lol:
Не проти, якщо я сама за себе скажу? ;-)
Щодо "комнатушечки" - вона більш ніж 4*4 метри, тож дякую за турботу. Це одна з кімнат 3-кімнатної квартири. Так, ми живемо з батьками чоловіка, але, можливо, ще до кінця року вони переїдуть. Якщо ж ні, то буде кому при потребі приглянути за дітками. Для мене це добра ілюстрація того, що, якщо Бог дає дитину, то дасть і на дитину, бо особисто ми з чоловіком на такий поворот не розраховували і нічим його не ініціювали.
А щодо щастя.. це така непостійна величина... Сьогодні можеш бути більш щасливим, завтра менше.. все залежить від того, що тобі не вистачає для щастя в певний момент часу... Це все філософія, як сказала би Шалімар, але філософія - то наше світобачення і на ній базується наше життя і наше ставлення до нього та наші очікування.
Особисто я, коли дивлюся на своїх діток, розумію, що просто не можу не мати ще як мінімум однієї дитини. Бо те, що отримує родина з появою кожної нової дитини, не можна перевести в жодну валюту світу, не можна оцінити ні в золоті, ні в цінних паперах, ні в діамантах. Це дуже важко пояснити словами... Я вже казала десь раніше: коли Бог на першому місці, то все інше знаходиться на своєму. Не знаю, що ще тут можна додати... :?
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Оксанка » 31 липня 2011, 13:56

Tajga написав:коли Бог на першому місці, то все інше знаходиться на своєму

Які мудрі і правдиві слова!!! Ти молодець, Тайга!!! :clapping:
Оксанка Офлайн

Повідомлення Перлинка » 31 липня 2011, 13:59

Tajga написав:Щодо "комнатушечки" - вона більш ніж 4*4 метри, тож дякую за турботу. Це одна з кімнат 3-кімнатної квартири. Так, ми живемо з батьками чоловіка, але, можливо, ще до кінця року вони переїдуть.

тайга ти що образилась,що я про тебе написала?я ж навпаки в приклад поставила

а 4х4,для пятьох чоловік всеодно дуже мало

навіть за нормами соцзабезпечення ,мало б бути як мінімум 30 ,по 6 кв.м на 1 людину
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Tajga » 31 липня 2011, 15:22

Перлинка написав:тайга ти що образилась,що я про тебе написала?

Та, Боже збав! Просто здивувалась. ;-)

Перлинка написав:навіть за нормами соцзабезпечення ,мало б бути як мінімум 30 ,по 6 кв.м на 1 людину

Ну це треба сказати тим, хто будинки проектує, може вони не в курсі... :)

Оксанка написав:Які мудрі і правдиві слова!!!

Цитата зі св. Августина. :tipok:

До речі, мешканка своєю розповіддю про сина-священника нагадала мені про ще один аспект великої сім'ї. Звісно, це більше стосується людей віруючих. Але справді легше прийняти звістку, що твоя дитина хоче жити богопосвяченим життям (особливо в целібаті), якщо вона в тебе не єдина.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Поперед.Далі

Повернутись до Готуємося до батьківства

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей