мешканка написав:flower сміх тай годі...Я НЕ ЗНАЮ? Звідки ти знаєш, яке в мене було життя? І чи знаєш ти, що ми рік жили в хаті без гарячої води-бо батьки продали колонку, щоб заплатити борг за братове навчання, а брата відрахували за неопляту з 4-го курсу універу, коли ми залізли в такі борги, що мама,людина з вищою освітою будучи заучем в школі, залишила мене в 12 років, і поїхала на заробітки мити туалети виносити горшки з-під інвалідів а я з 15 років прибирала чужі хати, щоб заробити на себе і на своє навчання. І чоловік мій, після університету, поїхав і пахав 4 роки на будові, щоб заробити на хату, в якій живем...То нащо говорити про те, чого не знаєш?
Я нікому нічого не доказую, але 100% сама переконана, що не гроші мають вирішувати, кому з діток жити, а кому -ні і не гроші забезпечують щасливе майбутнє, а Боже благословення і аж ніяк не гроші дають впевненість в майбутньому.
добре, прошу вибачення!!!!!! але невже ти хочеш шоб твої діти так же добивалися освіти, житла і т.д, я думаю що ти як кожна мама захочеш допомогти їм і хочеш для них кращого життя ніж було у тебе (я не маю наувазі здобуття освіти це платити за кожен екзамен, а дитина собі ходить в універ коли хоче). Я наприклад тверезо оцінюю свої можливості, і вважаю 2 дітей для нашої сімї достатньо. Хоч писала вже, що якщо так станеться що буде 3є то нікуди вже не дінуся, і прийдеться тоді старатись для 3х. Я не хотіла образити чи шось доказати, висловлюю лише свою думку.