мешканка написав:flower сміх тай годі...Я НЕ ЗНАЮ? Звідки ти знаєш, яке в мене було життя? І чи знаєш ти, що ми рік жили в хаті без гарячої води-бо батьки продали колонку, щоб заплатити борг за братове навчання, а брата відрахували за неопляту з 4-го курсу універу, коли ми залізли в такі борги, що мама,людина з вищою освітою будучи заучем в школі, залишила мене в 12 років, і поїхала на заробітки мити туалети виносити горшки з-під інвалідів а я з 15 років прибирала чужі хати, щоб заробити на себе і на своє навчання. І чоловік мій, після університету, поїхав і пахав 4 роки на будові, щоб заробити на хату, в якій живем...То нащо говорити про те, чого не знаєш?
Я нікому нічого не доказую, але 100% сама переконана, що не гроші мають вирішувати, кому з діток жити, а кому -ні і не гроші забезпечують щасливе майбутнє, а Боже благословення і аж ніяк не гроші дають впевненість в майбутньому.
добре, прошу вибачення!!!!!! але невже ти хочеш шоб твої діти так же добивалися освіти, житла і т.д, я думаю що ти як кожна мама захочеш допомогти їм і хочеш для них кращого життя ніж було у тебе (я не маю наувазі здобуття освіти це платити за кожен екзамен, а дитина собі ходить в універ коли хоче). Я наприклад тверезо оцінюю свої можливості, і вважаю 2 дітей для нашої сімї достатньо. Хоч писала вже, що якщо так станеться що буде 3є то нікуди вже не дінуся, і прийдеться тоді старатись для 3х. Я не хотіла образити чи шось доказати, висловлюю лише свою думку.

. А взагалі у нас з чоловіком думки різняться з цього приводу, бо він з багатодітної сім'ї ( троє хлопчиків і дівчинка) і він захоплено розповідає про те, як вони гралися в дитинстві, як підтримують один одного зараз (хоч особливої підтримки і теплоти між ними, якщо чесно я особисто не бачу). А бачу, що їхні батьки не дали їм всім необхідної освіти, мій чоловік приміром? всього в житті досягає сам, зараз вчиться (здобуває вищу освіту, хоч йому уже 32 роки, доводиться багато працювати, від батьків допомоги було ноль). Тому чесно мене дивують люди, які народжують багато дітей, знаючи , що не зможуть їх всіх забезпечити, та хоча б освіту дати, ту "вудку", яка допоможе в майбутноьому забезпечити дитині гідне майбутнє. Вважаю, що до народження кожної дитини треба ставитися виважено і бажано планувати.