Глобальні оголошення!

Деякі факти про мене

Модератор: taranjka

Re: Деякі факти про мене

Повідомлення Lesya » 24 березня 2011, 14:39

Nelya написав:
Lesya написав:28. Жалію, що законодавство і менталітет не дають можливості мати 2 чоловіків

А тобі одного мало? :)
А якщо серйозно, то один-для тіла, а другий-для домашніх клопотів чи як?

:lol: :lol: :lol:
Нє-а.
В нас же демократія в стосунках - що одному - те й другому.
Ну це особиста проблема. :oops:
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення krapk@ » 24 березня 2011, 14:49

а я обожнюю сиру воду, лиш нею нормально можу напитися, але не таку як з крана хлоровану, а з джерельця. Колись взагалі пила по літрі вдень для очиски організму. А за чоловіків то класна ідея.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Marta » 25 березня 2011, 06:05

mala-karta написав::shock:
????
здалися вам ті носи!))))
Гра з вогнем, я не полощу, типу як при гаймориті, ну, короче, треба показати)))))
Давайте інші факти!

Про мене:
1. Я народилась дівчинкою з вагою 3200г, шляхом кесеревого розтину, в одному з тернопільських роддомів.)
2. В дитинстві кличка Бантік, ;-) бо мама постійно зав"язувала мені гігантські банти в кількості 4 шт, і я з ними була і на вулиці, і на пляжі...)
3. Також дуже рано навчилась читати, рахувати, писати....В 2 роки вже знала багато віршів, пісеньок, як на укр, так і на російській мові, знала цілу маленьку книжечку віршовану напам"ять. (дивлячись, ЩО лепече моя Ліза в 2,2 роки, констатую, що природа таки на дітях відпочиває)))))
4. Про мови-українська та російська вільно, англійська теж нормально, як нагадати (в школі вигравала олімпіади, був досвід спілкування в живому середовищі 2 тижні), і ще пару слів з інших мов)) В планах таки вивчити італійську, дуже подобається німецька.
5. Маю вищу економічну освіту, закінчила Європейський Університет, спеціаліст з економіки, магістр по маркетингу. Працювати по спеціальності не довелось)
6. Заміжня і маю чудову донечку. :heart:
7. Старша дитина в сім"ї, то навчена бути ВІДПОВІДАЛЬНОЮ, і за себе, і за інших. Деколи, можливо, більше за інших...
8. Тому ж часто беру все на себе, розраховую тільки на себе, все сама.
Це не є дуже добре, тому вчуся деколи просити допомоги, чи дозволяти собі допомагати, чи перекладати відповідальність трохи і на інших, хто до цього причетний, більше довіряти їм.
9. Вважаю, що не маю друзів.
Я маю багато знайомих, є близькі мені люди, але от в те поняття, що я вкладаю слово ДРУГ- в мене нема.
І мені так легше. Бо коли друзі відвертаються чи зраджують-стає невимовно боляче, а так ніхто нікому нічого не винен і не повинен, і все прощається, і продовжується спілкування...
10. Дуже люблю подорожувати і вдихати аромати нових міст.
11. Дуже люблю повітря, відчуття польоту, тому одне з моїх хоббі- гірські лижі, катаюсь давно і успішно, лечу з гори і уявляю себе птахом)))
З парашутом бажання стрибнути є, але чомусь не наважуюсь, бо стримує відповідальність за своє життя.) На лижах багато залежить від мене, а чи парашут відкриється чи ні-ось що мене лякає. Що я не зможу нічого зробити.)
Marta Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 25 березня 2011, 16:41

1. я так багато фактів писати нараз не вмію, хіба по трішки
2. я не знаю з якою вагою народилася, не знаю з якою вагою, в якій годині і в який день народився мій син. хіба у чоловіка питати. дату його народження приймала цілісінький рік, але і досі можу сказати неправильно.
3. шось тут було про сайти знайомств. ніколи на них не лазила, але завжди хтілося.
4. питання "яку музику ти любиш" завжди вводить мене в ступор, бо я не люблю ніякою музики, а слухаю час від часу класику.
5. я - яхтсмен, ггг :tipok: лан, колись була, але із задоволенням б продовжила і відновила навички.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Руженка » 25 березня 2011, 17:26

гра з вогнем написав:я - яхтсмен, ггг лан, колись була, але із задоволенням б продовжила і відновила навички.

КЛЬОВО!!!!! :гуд: :гуд: :гуд: :гуд: :гуд:
Руженка Офлайн

Повідомлення krapk@ » 24 червня 2011, 20:17

дівчатка, приєднуйтеся, можна не дуже багато пунктів, але хоч саме цікаве
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення бережаночка » 24 червня 2011, 21:22

пАзнакомімся ;-)
1Звати Маша
2в дитинстві називали Маруся -терпіти не могла це ім"я,говорила домашнім про це,але їм воно подобалось того в мене варіантів не було-тільи змиритись :family:
3через це Настю свою називаю по різному,щоб ні одне з варіацій її імені не прилипло до неї проти її волі
4 єдина ,пізня і дууже балована дитини,тому після початку самостійного життя реальність часто давала по писку :dash:
5 через це маську свою виховую самостійною
6 дуже люблю читати
7хочу вивчити французьку
8 не вмію лпавати,кататись на лижах та велосипеді
9 хочу навчитись водити авто але боюсь
10надзвичайно вспильчива,але легко відходжу
11 дуже довіряю людям
12 маю шалено розвинуту інтуїцію
13 одруження позбавило мене баагатьох комплексів
14 закінчила школу на золото
15у вузі маю трійку з права через принципове недання хабаря
16 не вмію давати хабарі :tipok: (результат див вище :P )
17 люблю фарбувати волосся(зараз на голові результат суміші хни з басмою)
18 люблю мамські форуми,не люблю соцмереж,заходжу тільки глянути фотки
19люблю свою роботу
20ніколи не була за кордоном,але дуже хочеться
21ніколи не вигравала лотерею ,не знаходила грошей,тобто щастя приходить до мене не просто так а ціною моїх зусиль
22життя навчило розраховувати лише на себе і свої сили,навіть на чоловіка не можу заставити себе розраховувати

поки що усьо :kiss: ,але мені сподобалось того може скоро буде продовження..
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення mari » 24 червня 2011, 21:44

1. Я жінка, і дуже мені це подобається. :heart: :heart: :heart: Люблю жінок, вагітних, дітей і чоловіків теж.
2. Народилася в Тернополі, подробиць ваги і години мама не може пригадати. :lol:
3. Маю старшу на 9 років сестру.
4. Дуже люблю подорожувати, на що і трачу гроші. Обїздила багато країн, але мало України :(
5. Заміжня, маємо доньку.
6. Освіта вища медична, лікувальна справа, сімейна медицина. Спеціалізація в Києві-психоетрапія. Працюю 4 рік л-рем психотерапевтом в державній установі, приймаю окремо приватно. Планів на майбутнє пов"язаних з професією- багато. Навчаюсь в проекті Позитивна психотерапія Пезешкіана. Планую ще доповнити танцювально- руховою терапією. Кількість прослуханий лекцій, сетрифікатів і додаткових дипломів- багато(лікувальний масажист, інструктор іпотерапії 1-й рівень_ то з найцікавішого)
7. В дитинстві любила співати і танцювати. Це роблю непогано й досі. Ходили з чоловіком на бальні танці. Але от наша вчителька Перлова Н,Г, нещодавно перенеслась ближче до Бога, тому поки не танцюємо :cry:
Співаю часто(вдома). Танцюю собі теж :crazy:
8. І плаваю і на велосипеді їжджу слабо.
9. З дитинства вся в котах і з котами. Знаю про них дуже багато!
10. Люблю читати, особливо книги цікаві і журнали.
11. Можу йти в упор і просто не побачити людину,бо задумуюсь над тим що ще маю зробити.
13. Можу влаштувати скандал, якщо людина мене явно роздратувала. Практично завжди є сама собою! Капризна з дитинства, самовпевнена і мрійлива. Вірю в людей.
14. Люблю красоту і все що з нею пов"язане в усіх проявах.
15. Люблю милуватись озером. Люблю безкрайню синь моря і його запах і шум. Люблю як чоловік готує їсти. Люблю ванну і шампанське з полуницями. Люблю ранкові поцілунки.
16. Не люблю чесати волосся, складати в шафі і чистити взуття.
17. Добра- це й рахую головною чеснотою людей.
18. Не маю бажання навчитись кататись на ковзанах і лижах. Не захоплююсь горами.
19. Люблю квіти. Мрію про маленьку хату і великий город з квітками, альтанкою і качелькою.
20 Мрію в свої 70 триматись за ручку коли йду з чоловіком і періодично отримувати ранковий зелений чай з круасаном і горіховим маслом в ліжко о 7.00( не часто, щоб не привикати і не поправлятись :kiss: )
21. Боюсь їхати на авто.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення бережаночка » 24 червня 2011, 22:08

mari написав: Люблю як чоловік готує їсти. Люблю ванну і шампанське з полуницями. Люблю ранкові поцілунки.

підписуюсь під кожним словом :)
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення мешканка » 24 червня 2011, 23:30

1. Народилась в м. Коломия. Була дуже бажаною і пізньою дитиною в своїх батьків. (маю ще старшого на 9 років брата і ще переді мною була одна дитинка, яку мама втратила на 5 місяці вагітності)
2. Мама-вчитель, батько-лікар дієтолог (хоча по спеціальності не працював з мого народження)
3. Жили дуже бідно бо все життя будували хату і, в результаті фінансової кризи в 1999 мама з братом виїхала за кордон. В 2001 до них приєдналась і я, тому більшість свідомого свого життя я прожила в Мадриді. Там вчилась, працювала, прийшла до Бога і знайшла своє єдине кохання-свою половинку.
4. Вийшла заміж в 2005 і з того часу в нас народилось трійко діток.
5. Продовжую здобувати освіту, захоплююсь фотографією.
6. Страшенно люблю подорожуватии, але на це задоволення зараз не маю ані можливості, ані грошей.
7. Люблю прогулянки пішки по мальовничих місцях, люблю капучіно і лате в кав"ярнях зі шматком тортика.
8. Люблю музику..особливо Енію, фолк та етно. Терпіти не можу російську попсу, шансон, матюки та "суржик".
9. Люблю малювати, але рідко цим займаюсь.
10. Дуже запальна і легко розпочинаю щось нове, але бракує терпіння та послідовності, щоб довести до кінця розпочату справу.
11. не люблю пліткувати та сперечатись...не вмію хамити людям і казати "ні".
12. Мрію про щасливе майбутнє для наших діток, мрію, що, коли малеча повиростає-ми з чоловіком зможемо подорожувати.
13. Мрію про власний дім з садочком та клумбами квітів.
14. Маю багато знайомих, але мало близьких друзів.
....
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Поперед.Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей