mala-karta написав::shock:
????
здалися вам ті носи!))))
Гра з вогнем, я не полощу, типу як при гаймориті, ну, короче, треба показати)))))
Давайте інші факти!
Про мене:
1. Я народилась дівчинкою з вагою 3200г, шляхом кесеревого розтину, в одному з тернопільських роддомів.)
2. В дитинстві кличка Бантік, ;-) бо мама постійно зав"язувала мені гігантські банти в кількості 4 шт, і я з ними була і на вулиці, і на пляжі...)
3. Також дуже рано навчилась читати, рахувати, писати....В 2 роки вже знала багато віршів, пісеньок, як на укр, так і на російській мові, знала цілу маленьку книжечку віршовану напам"ять. (дивлячись, ЩО лепече моя Ліза в 2,2 роки, констатую, що природа таки на дітях відпочиває)))))
4. Про мови-українська та російська вільно, англійська теж нормально, як нагадати (в школі вигравала олімпіади, був досвід спілкування в живому середовищі 2 тижні), і ще пару слів з інших мов)) В планах таки вивчити італійську, дуже подобається німецька.
5. Маю вищу економічну освіту, закінчила Європейський Університет, спеціаліст з економіки, магістр по маркетингу. Працювати по спеціальності не довелось)
6. Заміжня і маю чудову донечку.
7. Старша дитина в сім"ї, то навчена бути ВІДПОВІДАЛЬНОЮ, і за себе, і за інших. Деколи, можливо, більше за інших...
8. Тому ж часто беру все на себе, розраховую тільки на себе, все сама.
Це не є дуже добре, тому вчуся деколи просити допомоги, чи дозволяти собі допомагати, чи перекладати відповідальність трохи і на інших, хто до цього причетний, більше довіряти їм.
9. Вважаю, що не маю друзів.
Я маю багато знайомих, є близькі мені люди, але от в те поняття, що я вкладаю слово ДРУГ- в мене нема.
І мені так легше. Бо коли друзі відвертаються чи зраджують-стає невимовно боляче, а так ніхто нікому нічого не винен і не повинен, і все прощається, і продовжується спілкування...
10. Дуже люблю подорожувати і вдихати аромати нових міст.
11. Дуже люблю повітря, відчуття польоту, тому одне з моїх хоббі- гірські лижі, катаюсь давно і успішно, лечу з гори і уявляю себе птахом)))
З парашутом бажання стрибнути є, але чомусь не наважуюсь, бо стримує відповідальність за своє життя.) На лижах багато залежить від мене, а чи парашут відкриється чи ні-ось що мене лякає. Що я не зможу нічого зробити.)