happymami написав:В мене дитина п'є з чашки
і взагалі-взагалі ніколи не п'є з трубочок, поїльничків, пляшок зі спортивною кришкою?
Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
happymami написав:В мене дитина п'є з чашки
Два дні тому малий вночі 3 год. не пускав грудь, і не хотів брати іншу, то я аж ревіла від болі в спині :( Я знаю, що молочко для дитини, нівіть в такому віці корисне і потрібне, але якщо я годую щоночі дитину і від цього процесу у мене виникають негативні лиш емоції і сильний біль, то користь того молока зменшуться в рази. Я вважаю, що я і так добре прогодувала дитину, як дасть Бог ще діток, то постараюсь не менше і їх годувати. :)mala-karta написав:і взагалі-взагалі ніколи не п'є з трубочок, поїльничків, пляшок зі спортивною кришкою?
. Не вміє. Поїльники були тіко в рочок. потім тупо пили як з чашки. Спортивних кришечок, це типу такі як на маленьких пляшках? Ше не купляла. Влітку планую, добре на вулицю брати. Сік з трубочкою пробувала давати - не доганяє як то, нервується і п'є з дзюрочки
ми пємо з непроливаїки(з чашки йому погано дається,почтійно захлинається), то в мене відчуття шо вже не молоко смокче а кров
але і груди не дати не можу, бо в нього біль прямо на лице. 

Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей