Глобальні оголошення!

Задумуюсь про відлучення

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Задумуюсь про відлучення

Повідомлення mala-karta » 05 травня 2011, 14:26

happymami написав:В мене дитина п'є з чашки

і взагалі-взагалі ніколи не п'є з трубочок, поїльничків, пляшок зі спортивною кришкою?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення КлубНіка » 05 травня 2011, 14:40

mala-karta та зуби і раніше лізли, але такого не було, а зараз то взагалі завал! :dash: Два дні тому малий вночі 3 год. не пускав грудь, і не хотів брати іншу, то я аж ревіла від болі в спині :( Я знаю, що молочко для дитини, нівіть в такому віці корисне і потрібне, але якщо я годую щоночі дитину і від цього процесу у мене виникають негативні лиш емоції і сильний біль, то користь того молока зменшуться в рази. Я вважаю, що я і так добре прогодувала дитину, як дасть Бог ще діток, то постараюсь не менше і їх годувати. :)
КлубНіка Офлайн

Повідомлення happymami » 05 травня 2011, 17:04

mala-karta написав:і взагалі-взагалі ніколи не п'є з трубочок, поїльничків, пляшок зі спортивною кришкою?

нєа :cry: . Не вміє. Поїльники були тіко в рочок. потім тупо пили як з чашки. Спортивних кришечок, це типу такі як на маленьких пляшках? Ше не купляла. Влітку планую, добре на вулицю брати. Сік з трубочкою пробувала давати - не доганяє як то, нервується і п'є з дзюрочки
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Dashko » 05 травня 2011, 17:20

Дівчата, пробуйте тоді вкладати груди як можна глибше дитині в ротик. Прикладайте, як новонароджених прикладають до грудей, а не давайте дитині самій захопити груди. Ось тут, наприклад, я розказувала про те, як вчити дитину правильному прикладанню: http://mamusi.org.ua/forum/viewtopic.php?f=38&t=2942
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення TanenRom » 05 травня 2011, 17:29

у нас прикладання (тобто часто чи ні) залежать від того ростуть зуби чи ні.
якщо ростуть зуби то все - прикладатися буде дуже часто, буде погано спати вночі, капризи, нерви, заграти її не можливо, вона просто плаче і просить груди.
якщо зуби не ростуть - золота дитина - груди просить 1-2 рази на день, якщо просить частіше то можна спокійно її заграти - ніяких істерик не буде
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Nymydora » 05 травня 2011, 20:12

У мене аналогічно. Коли болять зуби, то просить частіше. Але загалом вдень не просить - тільки ввечері і вночі. Зранку після сну - як коли. Стараюся лишати молоко тільки на ніч.
Аргумент про циця втомилася дісйно не діє. І не тому, що малий бачить мене тільки ввечері. Є дні, коли він мене бачить цілодобово. Інші дні - коли я йду тільки на 3-4 години. Ми постійно тулимося, обнімаємося, цьомаємося і все таке. Так що уваги і фізичного контакту, думаю, достатньо.
Але мене також вже болить спина під час годувань, бо годуємося на один бік. Часто вночі хочеться просто його стягнути з цицьки, бо таке враження, що мозоль насмоктав. А ще воно вміє кусатися, коли наїсться. ПОки що, в принципі, мене ГВ не напрягає аж так, хоча хотілося б не вставати вночі. Але он у мене накльовуєтсья вже літом поїдзка на кілька днів, а потім така ж восени. Так зщо моє ГВ, мабуть, припинитсья в силу об'єктивних причин. Але, беручи до уваги вік дитини, не бачу в тому жодної проблеми.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення eney » 05 травня 2011, 22:41

в нас ростуть ікла, я вже вити почала через груди, висів в день десь 7 разів по пів години :dash: ми пємо з непроливаїки(з чашки йому погано дається,почтійно захлинається), то в мене відчуття шо вже не молоко смокче а кров :cry: але і груди не дати не можу, бо в нього біль прямо на лице. :cry:
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення taranjka » 05 травня 2011, 22:42

а ми вдень вже їмо тіко на сон, більше не просить (це при тому шо лізуть і долазять 8 зубів). на сон вночі груди чергуються з пісеньками/віршиками засинає під віршики. ну і коли просинається то їсть.
а чи вночі їсть то не знаю, останніх ночей 4 не памєтаю взагалі :?
надіюся ближчим часом вдасться відлучити, тре вже трошки більше сил :)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення happymami » 13 травня 2011, 02:24

Ну що? вітайте мене. Йохууу. Вдень ми тепер п'ємо молоко лише на сон. Ну інколи ще якшо пити хочеться чи якшо вдарилися сильно. Пояснила малому, що якшо вдень питиме молочко, то на вечір в циці нічого не лишиться. Ну дитина вже велика, шарить, шо то таке - випити все. Той слухається. Інколи тільки всеодно вимагає, якшо шось психологічно йому мене тре. Але то вже не так як раніше.
Ну і ще одне моє досягнення - засинаємо з одною цицьою, а не зі двома по сто раз. Спочатку, даючи молоко серед дня, казала. що якшо зараз питиме, то на вечір лишиться лише одна циця. Погоджувався і ввечері вже пив тільки з однієї. Общім,навчилися домовлятися. Інколи йду на уступки, коли відчуваю, що треба. Але психолгічно мені стало набагато легше. Віва форум)) дякую, дівчонки за поради. Почитала, наважилася і получилося :clapping: :clapping: :clapping:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення krapk@ » 13 травня 2011, 08:59

класно, молодець. В нас нічого не виходе. І не в зубах справа. Верхні ікла вже зовсім показалися. Далі тягне мене і ссе. Сьогодні вночі правда було 3 рази а вчора 7!!! Вдень теж, варто лиш додому зайти-далі що20 хвилин, як лиш я попаду в поле зору йому. Мушу бути на дворі цілий день. ех. Номій ще не розуміє що там може нема. Вже як видує то просто лежить і тягає цицю як тузік грілку.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей