Глобальні оголошення!

Як ви ставитеся до різних субкультур?

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Як ви ставитеся до різних субкультур?

Повідомлення Перлинка » 19 квітня 2011, 21:46

Таранька,я не належала ніколи до субкультур ,але дружила з їх представниками :lol:
Переважно,не буду стверджувати на всі 100 ,може то я з такими поганими тусила,але були присутні наркотики,часто починалось з безобідної травки ,а з часом закінчувалось серйознішим.
захоплення містичною літературою ,типу кастанеда,коельйо і т.д
жодної користі для суспільства ,оці безкінечні байдикування та тусняки за півасіком.Може у вас є такі знайомі,а серед моїх знайомих неформалів мало таких хто чогось досягнув,якщо вчасно не зупинився.Навіщо?У них же інші ,невидимі цінності.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 19 квітня 2011, 21:53

Що найбільше обідно,що то таки дійсно цікаві,талановиті люди,які себе так і не віднайшли,а швидше розгубили

і ще їм дуже притаманний інфантилізм,отак як почали травку курити в 15,такими й лишились і візуально ,як забальзамовані (хоч то не є погано :grin: )і за світосприйняттям.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення ЗІрка » 19 квітня 2011, 23:14

гра з вогнем написав:ЗІркаа розкажи про хіпі? бо у мене хіпі асоціюються з невимитою шведською сім'єю :crazy:

"фрі лав" - не обовязковий пунктик, хочеш сповідуєш, хочеш - ні... про невимитість - то так про багато субкультур говорять, і репутацію таки підмочено - окремими типами, які за субкультом ховають свою пересічність та навіть ницість.
шось у мня пафосно виходить... :clapping: !
просто маю знайому львівську готку-поетку з таааааакими філософськими поглядами та культурою, що самій завидно робиться і знайому хіппі (може зараз вже і ні, а колись була точно), яка є редактором кількох журналів, любить Агатангела Кримського і знає багато сучукрліту в обличчя (дуже файна жінка)
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення taranjka » 19 квітня 2011, 23:34

чому так категорично - неформал - наркоман?
трава - не сходинка до важких наркотиків, але то питання інше (в голандії її відкрито вживають паважні дяді й тьоті. і не тільки там).
коельйо містична література? (один з папулятірних серед великої кількості людей в всьому світі, не лише неформалів. як на мене попсовий дуже). містика ознака неформалів (ну, мо готів)? не лише.
безкнечні тусняки за чаркою сприяли створенню не одного шевченківського шедевру. Байрон (романтики, субкультура) під опіумом писав свої шедеври.
за шклянкою пива писалися заборонені пісні в радянському союзі. молоді-студенти (серед них багато неформалів) брали участь в "революції на граніті".

вчасно не зупинився це як? пробачте, але якшо людина стала наркоманом/алкоголіком, то це не того шо вона неформал. таким самим алкоголіком вони могли стати і не будучи неформалом. патлатий - значить наркоман - це шось з реклам часів срср.
про яку користь для суспільства? неформали-підлітки такі ж школярі чи студенти як і інші, дальше також кожен працює/навчається/розвивається в своєму напрямку. для когось притаманність якійсь субкультурі залишається, хтось від того відходить.

якби це було можливо, то з радістю жила б так, шоб по менше приносити користі нашому суспільству :tipok:

про траву і бальзамованих - якби трава мала такі чудотворні властивості, то пластична хірургія в галузі омоложення б занепала :crazy:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення happymami » 19 квітня 2011, 23:42

гра з вогнем написав:не кажи пластунів за версту видно і чути у самій звичайній компанії. мова, звички, поведінка.

ну не завжди, Христинко, не завжди і не у всіх звичних компаніях ;-) . Так, погоджуюся, часиково видно і чути. Але не всіх і не всюди і не завжди. Видно їх більше як лідерів компанії, але не як яскраво виражених членів якоїсь організації. Приміром шо сумівець,шо пластун, шо унаунсівець - чітко не розрізниш в простій компанії ;-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Nymydora » 20 квітня 2011, 00:56

От читаю і підписуюсь під всім, що каже Таранька.
З усіх субкультур найближчі мені хіппі ... хз, якби я народилася у потрібному місці у потрібний час, чи не була би з мене затята хіппіска.
Зате гопи і скіни це :mrgreen: Перших не приймаю, бо не приймаю взагалі. Других не приймаю через їх агресивність.
Байкери і рокери - це люди, як мені здаєтсья, в яких прийнаймні є конкретне захоплення: в перших байки, в других - музика.
Готи, як на мене, це вже попса. Де готи з якимось чіткими поглядами на життя? Переважно, це тінейджери в чорному (типового такого "гота" прикольно показали в якійсь серії Інтернів).
Недавно наткнулася на щось таке, як емо. Жуть. Дійсно, діти, яким нема чим зайнятися. Треба, певно, дитину віддавати на гуртки та секції, бо чим більше занять, тим менше дурі в голові.
ІМХО
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення гра з вогнем » 20 квітня 2011, 04:45

я зрозуміла. в цій темі субкультура імя наріцатєльноє :grin: тому бути приналежною, або навіть подумати, що ти можеш бути приналежною до субкультури - непримно :grin: :grin: :grin:

я вважаю інакше та інакше розумію субкультуру. власне мені не потрібно пояснювати про унікальність папуасів, я їх вважаю самодостатніми і поважаю право бути такими як є, незважаючи на обмеження і суспільні рамки. навіть якщо тим самим вони собі створять інші, власні межі.

Люба, я взагалі цих звірів не розрізню і навіть намагатися не буду. вони для мене всі на одне лице, як представники сучасної української субкультури, зверненої до українських традицій, історії тощо. але звідки вітер віє зрозуміти можна відразу.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Nymydora » 20 квітня 2011, 07:40

Гра, та чого ж наріцатєльноє. Субкультура - це термін, він не може бути негативним чи позитивним. Якщо навзава гопнік - для мене то дійсно наріцатєльноє, то хіппі і раста я люблю ;-)

Це ж ти писала, що ми тут всі теж свого роду субкультура. В певному сенсі так воно і є, бракує тільки розпізнвальних зовнішніх ознак і масовості :beer:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Перлинка » 20 квітня 2011, 07:58

taranjka написав:чому так категорично - неформал - наркоман?

Чому категорично?Я ж писала ,що не стверджую 100 відсотково,але серед моїх знайомих більшість,переважно на травці і таблетками балуються як є, а в кого більше грошенят ,то й героїнчик заходить.

трава - не сходинка до важких наркотиків, але то питання інше (в голандії її відкрито вживають паважні дяді й тьоті. і не тільки там).

дійсно не сходинка,але чомусь майже всі наркомани з того починають,рідко хто ширнувся не пробуючи до того покурити.
Цікаво ,якщо твоя дитина буде курити,ти будеш то вітати,тому що в голандії поважні дяді і тьоті курять і то не шлях до важких наркотиків?
коельйо містична література? (один з папулятірних серед великої кількості людей в всьому світі, не лише неформалів. як на мене попсовий дуже). містика ознака неформалів (ну, мо готів)? не лише.

то було 15-10 років тому,коли він ще не був таким попсовим ,як ти кажеш.
Є такі неформали,які себе до жодної субкультури не відносять,от я власне спілкувалась з такими.
безкнечні тусняки за чаркою сприяли створенню не одного шевченківського шедевру. Байрон (романтики, субкультура) під опіумом писав свої шедеври.
за шклянкою пива писалися заборонені пісні в радянському союзі. молоді-студенти (серед них багато неформалів) брали участь в "революції на граніті".

Браво,слава наркотикам та бухлу!давайте будемо роздавати в школі та студентам безкоштовно,мо там багато скритих талантів,а під їх дією народиться ще не один шедевр.

вчасно не зупинився це як? пробачте, але якшо людина стала наркоманом/алкоголіком, то це не того шо вона неформал. таким самим алкоголіком вони могли стати і не будучи неформалом. патлатий - значить наркоман - це шось з реклам часів срср.

я не писала що хтось став алкоголіком чи наркоманом,але взагалі ніким не став і в 30 тусить як ів 15 .
про яку користь для суспільства? неформали-підлітки такі ж школярі чи студенти як і інші, дальше також кожен працює/навчається/розвивається в своєму напрямку. для когось притаманність якійсь субкультурі залишається, хтось від того відходить.

от власне що навчатись та працювати їм не дуже охота

про траву і бальзамованих - якби трава мала такі чудотворні властивості, то пластична хірургія в галузі омоложення б занепала :crazy:

якби не було в травки побочних ефектів,то може й занепала.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 20 квітня 2011, 09:55

В свій час я теж тусувалась серед неформалів.
Не відносила себе ні до якої субкультури, бо вважала це фанатизмом в жару 40 градусів носити чорний шкіряний одяг.
І якраз серед неформалів в нас сформувалась своя тусовка, з якої ми досі збираємось пару раз на рік, їздимо відпочивати, в походи і т. д. Вони і є мої найкращі друзі ;-)
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість