taranjka написав:чому так категорично - неформал - наркоман?
Чому категорично?Я ж писала ,що не стверджую 100 відсотково,але серед моїх знайомих більшість,переважно на травці і таблетками балуються як є, а в кого більше грошенят ,то й героїнчик заходить.
трава - не сходинка до важких наркотиків, але то питання інше (в голандії її відкрито вживають паважні дяді й тьоті. і не тільки там).
дійсно не сходинка,але чомусь майже всі наркомани з того починають,рідко хто ширнувся не пробуючи до того покурити.
Цікаво ,якщо твоя дитина буде курити,ти будеш то вітати,тому що в голандії поважні дяді і тьоті курять і то не шлях до важких наркотиків?
коельйо містична література? (один з папулятірних серед великої кількості людей в всьому світі, не лише неформалів. як на мене попсовий дуже). містика ознака неформалів (ну, мо готів)? не лише.
то було 15-10 років тому,коли він ще не був таким попсовим ,як ти кажеш.
Є такі неформали,які себе до жодної субкультури не відносять,от я власне спілкувалась з такими.
безкнечні тусняки за чаркою сприяли створенню не одного шевченківського шедевру. Байрон (романтики, субкультура) під опіумом писав свої шедеври.
за шклянкою пива писалися заборонені пісні в радянському союзі. молоді-студенти (серед них багато неформалів) брали участь в "революції на граніті".
Браво,слава наркотикам та бухлу!давайте будемо роздавати в школі та студентам безкоштовно,мо там багато скритих талантів,а під їх дією народиться ще не один шедевр.
вчасно не зупинився це як? пробачте, але якшо людина стала наркоманом/алкоголіком, то це не того шо вона неформал. таким самим алкоголіком вони могли стати і не будучи неформалом. патлатий - значить наркоман - це шось з реклам часів срср.
я не писала що хтось став алкоголіком чи наркоманом,але взагалі ніким не став і в 30 тусить як ів 15 .
про яку користь для суспільства? неформали-підлітки такі ж школярі чи студенти як і інші, дальше також кожен працює/навчається/розвивається в своєму напрямку. для когось притаманність якійсь субкультурі залишається, хтось від того відходить.
от власне що навчатись та працювати їм не дуже охота
про траву і бальзамованих - якби трава мала такі чудотворні властивості, то пластична хірургія в галузі омоложення б занепала

якби не було в травки побочних ефектів,то може й занепала.