Перлинка написав:Чому це,мої діти коли дуже не хотіли туди йти(що було вкрай рідко),то не йшли,переважно була така можливість.
бачиш, в твоїх є, а в деяких таки нема.
Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
Перлинка написав:Чому це,мої діти коли дуже не хотіли туди йти(що було вкрай рідко),то не йшли,переважно була така можливість.
mala-karta написав: знаєш, там можна сказати і про 6-ти місячну дитину. У піврічного карупуза теж є глибокі задатки особистості, добре видно, чи спокійна дитина, чи шилопопа, чи любить слухати (аудіал), чи дивитися (візуал), чи більше все мацати (кінестетик)...
І взагалі, можна сказати, що задатки особистості визначаються генетично (ну хіба ж не так?).
Але це не міняє того факту, що вчити ТВОЮ дитину, як реагувати на хлопчика, який насміхається, на слова бабусі, яка сказала, що якщо дитина хоче, то може не спати в обід іт.д. в більшості випадків буде таки вихователька.
Ірунця написав:А взагалі не думаєш, що дитині потрібно долати різноманітні труднощі інколи без допомоги батьків, чи кого небудь з дорослих?
Ірунця написав:Саме так! Про це я й говорила десь там на початку.
mala-karta написав:але явно не вчитися обходитися без батьків в 3 роки.
Хоча би тому, що якось воно нелогічно, що 3 рчна дитина сама, фактично пропаде, але вже в 3 роки (а то й раніше), і намагаються зробити дуже самостійною.
і це привід, щоб дитину виховував будь-хто?
будь хто не втримається. Я б не змогла, наприкладвпертих, часом запісяних, далеко не завжди усміхнених дітей
Чи ти вважаєш, що це нормально, що до малої дитини будуть кричати і давати незрозумілі заборони? А будуть, бо по-іншому двадцятьма дітьми керувати неможливо.
Ірунця написав:будь хто не втримається
Ірунця написав:Деякі діти ще далеко до трьох років хочуть багато в чому обходитись без допомоги дорослих
mala-karta написав:І що це не зовсім правильно, намагатися прививати малій дитині отаку самостійність - вміти бути без головних дорослих.
У мене просто є знайома вихователька
Що їй потрібні ще дуже і дуже дорослі. І що це не зовсім правильно, намагатися прививати малій дитині отаку самостійність - вміти бути без головних дорослих.
Ірунця написав:А взагалі не думаєш, що дитині потрібно долати різноманітні труднощі ІНКОЛИ без допомоги батьків, чи кого небудь з дорослих?
Ірунця написав:Ну чому твою дитину має вчити хтось там, а не ти?! Якщо відносини з дитиною побудовані правильно і грамотно, то основою у вихованні й навчанні дитини завжди залишаться БАТЬКИ.
rusia написав:Ну чесно скажу про себе не хватає мені часу на приготування 3 разової свіжої їжі,прибирання, гуляння плюс навчання дітей.
mala-karta написав:rusia написав:
Ну чесно скажу про себе не хватає мені часу на приготування 3 разової свіжої їжі,прибирання, гуляння плюс навчання дітей.
ну про то й мова, що садочок потрібен тобі (батькам), а не дитині.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей