oksana.tesliuk написав:pan_kotskyy написав:Я чула хороші відгуки про сауну в третій лікарні, там і басейн кажуть чистий
Ага, "дуже чистий"! Ми недавно з пузатими дівчатами зі Школи хотіли організувати собі походи в басейн. Як варіант розглядали й третю лікарню. Одна поїхала туди подивитися на власні очі і була в шоці! Сказала, що свинарник порядочний. А коли запитала, чи можна було б приходити в день зміни води, то та чи власниця, чи хто вона там, "затруднялась" сказати, коли таке буває в принципі.Так шо ми від третьої лікарні відмовились
ого які страсті :grin: я теж колись була, то було чисто і гарно і безлюдно...
а оці походи в сауну я придумала для того, щоб з дитиною поплавати, (хоча і сауну люблю, але шось про себе зараз так не думається :( ) і сауну розглядаю просто як бонус.
бо ходила в басейн в обласну лікарню (який так гарно рекламувала педіатр на школі материнсва - вірю шо вона не спеціально)))) а там жах!!! не те шоб басейн поганий - басейн супер!
але все решта

-треба повно довідок назбирати
- мати купу всякого інвентарю для себе і дитини
- ходити ТІЛЬКИ на ту годину яку скажуть
- БАЖАНО ходити щодня протягом десяти днів і все!!!
- плаваєш 30 хв і над тобою як жандарм стоїть тіпа-інструктор
- в 12 в них обідня перерва але за пів годин до неї вони вже провітрюють (ніби не годен провітрювати під час обіду) і не пускають
і за це все задоволення плати 200 грн (непонятно куди, звичайно)
і мало того, мене сьогодні додумались НЕ ПУСТИТИ бо я не в свій час прийшла. а санітарка порекомендувала прийти в "свій час" (це 2 год мені треба було потусуватись десь)
ох, виговорилась!!! то я прийшла додому, сіла писати скаргу і мені полегшало + сіла шукати сауну з басейном, шоб дитина плавала...