Глобальні оголошення!

Баня, хороші місця

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Баня, хороші місця

Повідомлення lerumpochka » 11 квітня 2011, 23:45

oksana.tesliuk написав:
pan_kotskyy написав:Я чула хороші відгуки про сауну в третій лікарні, там і басейн кажуть чистий

Ага, "дуже чистий"! Ми недавно з пузатими дівчатами зі Школи хотіли організувати собі походи в басейн. Як варіант розглядали й третю лікарню. Одна поїхала туди подивитися на власні очі і була в шоці! Сказала, що свинарник порядочний. А коли запитала, чи можна було б приходити в день зміни води, то та чи власниця, чи хто вона там, "затруднялась" сказати, коли таке буває в принципі. :scare: Так шо ми від третьої лікарні відмовились

ого які страсті :grin: я теж колись була, то було чисто і гарно і безлюдно...

а оці походи в сауну я придумала для того, щоб з дитиною поплавати, (хоча і сауну люблю, але шось про себе зараз так не думається :( ) і сауну розглядаю просто як бонус.
бо ходила в басейн в обласну лікарню (який так гарно рекламувала педіатр на школі материнсва - вірю шо вона не спеціально)))) а там жах!!! не те шоб басейн поганий - басейн супер!
але все решта :dash: :dash:
-треба повно довідок назбирати
- мати купу всякого інвентарю для себе і дитини
- ходити ТІЛЬКИ на ту годину яку скажуть
- БАЖАНО ходити щодня протягом десяти днів і все!!!
- плаваєш 30 хв і над тобою як жандарм стоїть тіпа-інструктор
- в 12 в них обідня перерва але за пів годин до неї вони вже провітрюють (ніби не годен провітрювати під час обіду) і не пускають
і за це все задоволення плати 200 грн (непонятно куди, звичайно)
і мало того, мене сьогодні додумались НЕ ПУСТИТИ бо я не в свій час прийшла. а санітарка порекомендувала прийти в "свій час" (це 2 год мені треба було потусуватись десь)

ох, виговорилась!!! то я прийшла додому, сіла писати скаргу і мені полегшало + сіла шукати сауну з басейном, шоб дитина плавала...
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 221 раз.
Подякували: 369 раз.
Діти: маленька Магдаленка:)

Повідомлення lerumpochka » 11 квітня 2011, 23:46

аа, згадала! і в третю лікарню не обовязково в сауну йти, там просто в басейн можна - 30 грн год. але якшо кажете шо там брудно...
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення oksana.tesliuk » 11 квітня 2011, 23:52

То ми й взнавали лише про басейн, а не про сауну. А про третю лікарню, як один з варіантів, нам в Школі материнства сказали, бо ж багато хто з випускниць Школи ходив саме туди. Видно, таке там недавно почало діятися :(
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення lerumpochka » 12 квітня 2011, 00:31

oksana.tesliuk написав:То ми й взнавали лише про басейн, а не про сауну. А про третю лікарню, як один з варіантів, нам в Школі материнства сказали, бо ж багато хто з випускниць Школи ходив саме туди. Видно, таке там недавно почало діятися :(

мабуть((( але може варто ше раз спробувати - я таки спробую подзвонити попитати, хоча б
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення rusia » 12 квітня 2011, 20:10

oksana.tesliuk написав:
pan_kotskyy написав:Я чула хороші відгуки про сауну в третій лікарні, там і басейн кажуть чистий

Ага, "дуже чистий"! Ми недавно з пузатими дівчатами зі Школи хотіли організувати собі походи в басейн. Як варіант розглядали й третю лікарню. Одна поїхала туди подивитися на власні очі і була в шоці! Сказала, що свинарник порядочний. А коли запитала, чи можна було б приходити в день зміни води, то та чи власниця, чи хто вона там, "затруднялась" сказати, коли таке буває в принципі. :scare: Так шо ми від третьої лікарні відмовились

Вже напевно років 4 туди хожу.Там власниця жінка особлива,мягко кажучи,треба її розуміти.Там просто нема супер євроремонту,на вигляд не блестає.Але вода справді хороша,після басейну ні молочниці ні подібних сюрпризів не виникало.Зараз до речі теж збираюсь туди,правда на гідромасаж :dance: :dance: :dance: :dance:
rusia Офлайн

Повідомлення Yummy mummy » 12 квітня 2011, 23:06

Чула дуже хороші відгуки за "камелот".Сама ще там не була,але звонила питалася,бо також плануємо іти з малюком...Казали що водичка чистенька, і температура 25-27градусів..Там є дві сауни і два басейна..одна сауна на 6 чоловік,друга-на 8.Ціни такі- якщо брати тільки на годинку то маленька 150грн,а більша 180грн. А якщо більше ніж на 1 годину,то получається дешевше,і залежить від часу,зранки-дешевше(до 12 год.відповідно 90 і 110 грн),ввечері дороще(130 і 150).І треба обов"язково наперед звонити та замовляти...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення mari » 12 квітня 2011, 23:43

Я прихворіла з малою, то в мене цього тижня не вийде. Або доручаю збір бажаючому іншому або після Пасхи!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Lesya » 13 квітня 2011, 20:11

Я б пішла.
Ви не лякайтеся - я там не народжу.
В чоловіка вдома є своя баня - на дровах. То ходжу кожного разу як там буваємо. 2 рази в місяць стабільно. Тільки щоб не багато пари і температура не вище 80. Краще 75.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення lerumpochka » 13 квітня 2011, 23:48

Lesya написав:Я б пішла.
Ви не лякайтеся - я там не народжу.
В чоловіка вдома є своя баня - на дровах. То ходжу кожного разу як там буваємо. 2 рази в місяць стабільно. Тільки щоб не багато пари і температура не вище 80. Краще 75.

вау Леся, ото ти супер!!!! молодчинка просто!!!

ну і давайте, хто не хворіє і не проти протестувати Камелот - в пятницю на 10 год??? як така пропозиція??
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення pan_kotskyy » 14 квітня 2011, 00:35

з дітками? Якщо так, то ми приєднуємся (я і Богдан).
чи самі мамусі збираються?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість