Глобальні оголошення!

Тати і діти

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Тати і діти

Повідомлення mala-karta » 10 квітня 2011, 01:53

А тати ваших діток багато проводять часу з дитиною?
І що роблять тоді?
Самі виявляють бажання гратися з дитиною, чи ви підштовхуєте?

А може було так, що особливого інтересу не помічалося, а потім досить різко з'явився?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Re: Тати і діти

Повідомлення happymami » 10 квітня 2011, 01:58

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Marta » 10 квітня 2011, 02:48

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Marta Офлайн

Повідомлення svetla » 10 квітня 2011, 09:55

Ага, так воно і є. Мужикам цікавіше вже з більшими дітками. Коли з ними можна гратись, і попросити щось,а потім гордитись " яка у мене гарна дитина, розуміє тата". :clapping:
Коли була доня маленька,то особливого інтересу у проводженні з нею часу не спостерігалось. Не можу сказати,що не хотів, але було не цікаво. А от зараз :crazy: переверти ходять і яке вже там виховання і порядок. Ляпота... Можна трошки шось зробити без донечки, чи просто посидіти за компом. А як йдуть самі гуляти, красота :dance: Я кажу,що у мого чоловіка ще розум дитячий. Він сам інколи більше тішиться якісь грі аніж дитина. А є ж такі чоловіки,що просто собі не можуть уявити як це гратись з малям. :(
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення КлубНіка » 10 квітня 2011, 10:50

Мій малий "татів синочок"! Коли тато наш дома то грається тільки з ним. І хата догори дригом! І так було від самого народження, мій чоловік завжди багато носив малого на руках, гуляв, грався, щось росказував, співав.
КлубНіка Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 10 квітня 2011, 16:33

практично весь час, що дома, то проводить з дитиною. особливо вранці на вихідних. коли я хочу спокійно відіспатися і в неті посидіти.
але зараз он вже прийшли і тут навколо бігають :grin:

вчора питалася чи подобається йому з сином гуляти і чи не важко. сказав, що дуже подобається (на прогулянках за Андрієм переважно чоловік дивиться як і вмагазинах. не тому. що я не хочу дивитися, а тому, що в мене спина хвора :cry: )
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Ірунця » 11 квітня 2011, 11:17

Від народження сина вміє, може, і робить все те ж що і я. Ну крім грудного годування :grin:
Абсолютно не переживаю коли син залишається з татом на одинці. Довіряю цю справу йому набагато впевненіше, ніж котрійсь з бабусь.
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 377 раз.
Подякували: 408 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення Ludmila » 11 квітня 2011, 11:21

А наш татко бере активну участь у вихованні, піклуєтсяз перших днів, дуже мені допомагав і допомагає з Сашенькою (поки я щось готую на кухні грається з нею, малює, дивляться разом мультики), часто разом гуляємо, а які зачіски він їй робить, ще кращі, ніж я (певно в нашого татка фантазія краще працює), щоправда після їхніх ігор стфільки прибирання! але я дуже щаслива, що він так багато часу приділяє дитині, а гловне з радістю це робить!!! :heart:
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення georginochka » 11 квітня 2011, 12:43

І наш татко знахідка :гуд: Від народження дітей і досі проводить з ними весь вільний час. І погратись, і погуляти, і поїсти, і покупатись - все дітки можуть з татком :) І тільки він може залишитись з ними сам, коли мені кудись трба йти, і йому я довіряю дітей більше, ніж бабусям.
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення Nymydora » 11 квітня 2011, 13:57

а наш татко три дні в пологовому заміняв, фактично, маму. І все краще за мене знав, і показував і всяке таке. Потім ще певний час брав активну участь у купанні, чим доводив мою маму до істерик (і навпаки :crazy: ). А потім якось так потрохи-потрохи і.... ОДним словом, татко наш цілими днями працює, приходить пізно, вечорами відпочиває, на вихідних теж просить від нас тиші і спокою. З малим граєтсья, але не довго і тільки тоді, коли сам цього хоче. Лишити я можу (за умови часу і бажання і тата) теж максимум на 20 хвилин. Думаю, якби припекло, то труси малому би поміняв і на горщик всадив, і нагодував би (малий тата любить страшенно просто, та і той малого любить), але оскільки завжди є як не я, то мої батьки,така ініціатива не проявляється... Гуляємо ми переважно з бабцьою чи дідом (коли мама на роботі), а коли я вдома - то зі мною. З татом в парк - то для нас велика радість... якщо реально, то малий набагато більше проводить часу з дідом і бабою, ніж з татом.
Хоча любов у них велика і взаємна.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей