А тати ваших діток багато проводять часу з дитиною?
І що роблять тоді?
Самі виявляють бажання гратися з дитиною, чи ви підштовхуєте?
А може було так, що особливого інтересу не помічалося, а потім досить різко з'явився?
Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
переверти ходять і яке вже там виховання і порядок. Ляпота... Можна трошки шось зробити без донечки, чи просто посидіти за компом. А як йдуть самі гуляти, красота
Я кажу,що у мого чоловіка ще розум дитячий. Він сам інколи більше тішиться якісь грі аніж дитина. А є ж такі чоловіки,що просто собі не можуть уявити як це гратись з малям. :(
)
). А потім якось так потрохи-потрохи і.... ОДним словом, татко наш цілими днями працює, приходить пізно, вечорами відпочиває, на вихідних теж просить від нас тиші і спокою. З малим граєтсья, але не довго і тільки тоді, коли сам цього хоче. Лишити я можу (за умови часу і бажання і тата) теж максимум на 20 хвилин. Думаю, якби припекло, то труси малому би поміняв і на горщик всадив, і нагодував би (малий тата любить страшенно просто, та і той малого любить), але оскільки завжди є як не я, то мої батьки,така ініціатива не проявляється... Гуляємо ми переважно з бабцьою чи дідом (коли мама на роботі), а коли я вдома - то зі мною. З татом в парк - то для нас велика радість... якщо реально, то малий набагато більше проводить часу з дідом і бабою, ніж з татом.
Повернутись до Виховання дитини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість