Глобальні оголошення!

Мене дратує

Модератор: Галина

Re: МЕНЕ ДРАТУЄ

Повідомлення Liza » 15 лютого 2011, 14:48

угу, питання дратує й мене, бо я ніколи не маю шо оригінального відповісти.
але ж можна хоча б написати "привіт. я рада, що знайшла тебе ", чи якось так.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення krapk@ » 15 лютого 2011, 14:55

mari написав:А де діваєш нервозність?
-почала ходити на аеробіку, трохи розрядка.
mari написав: питаю:зриваєшся на дитині?
ой соромно признатися, було таке 2 рази, я колисала малого певно годину поклала а він сміється. То я висварилася, потім сама плакала. Почала пити антистрес, в переліку лиш самі трави, але чогось почало душити в грудях-кинула.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення happymami » 15 лютого 2011, 15:00

Liza написав:угу, питання дратує й мене, бо я ніколи не маю шо оригінального відповісти.
але ж можна хоча б написати "привіт. я рада, що знайшла тебе ", чи якось так.

ну я колись теж писала привіт, рада шо тебе знайшла. Але так як люди і на таке не відповідають, то я забила болт)) а ше в мене однокласнкии страшно глючать то я через то воопше в них не пишу нічого
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Liza » 24 березня 2011, 15:23

телефоную. підіймають трубку:
- ало.
- алло, привіт....
- о, Ліза, як справи?

то я маю напевне казати, що телефоную, аби мене запитали, як в мене справи...
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Marta » 24 березня 2011, 17:01

Liza написав:- ходить дитина попри стіл, за яким пригощаються гості, зачіпає то вилку, то тарілку, то ще щось непідходяще для дитячих ігр. а дехто, дивлячись на небезпечні рухи дитини, стривожено приговорює: "ой-ой. дивіться, щоб часаом він не перекинув...". а чого би їм не зрухатися самим та не відсунути небезпечні предмети від дитини або дитину забрати, знаходячись найближче до дитини? грррррррррр! говорити - легше, ніж діяти. дратує, ще й як!

Лізочка, я так теж кажу-"дивіться", бо мами є різні і по різному виховують дітей. І, все-таки, це її (твоя) дитина, то хоч не хоч, а дивитися тобі.( Я сама вже беру активність на себе, коли вже бачу реальну загрозу здоров"ю.

Мене навпаки завжди дратувало, коли надто беруть на себе активність.
Дитина впала-вже біжать піднімати, хоча я хочу,щоб вона навчилася вставати сама, кричать диким голосом до МОЄЇ дитини "Не можна!!!" (типу в калюжу),хоча я дозволяю, т.д. В такому разі хочеться сказати-кожна мама краще хай дивиться за своєю дитиною, і не лізе без мила до інших.
Тепер біля мене впаде дитина- я стою і можу хіба крикнути до мами "Ваша дитина впала", як не бачить чи та не може довго встати.
Marta Офлайн

Повідомлення Liza » 27 березня 2011, 15:27

Marta написав:
Liza написав:- ходить дитина попри стіл, за яким пригощаються гості, зачіпає то вилку, то тарілку, то ще щось непідходяще для дитячих ігр. а дехто, дивлячись на небезпечні рухи дитини, стривожено приговорює: "ой-ой. дивіться, щоб часаом він не перекинув...". а чого би їм не зрухатися самим та не відсунути небезпечні предмети від дитини або дитину забрати, знаходячись найближче до дитини? грррррррррр! говорити - легше, ніж діяти. дратує, ще й як!

Лізочка, я так теж кажу-"дивіться", бо мами є різні і по різному виховують дітей. І, все-таки, це її (твоя) дитина, то хоч не хоч, а дивитися тобі.( Я сама вже беру активність на себе, коли вже бачу реальну загрозу здоров"ю.

так ото ж бо я і пишу про ситуацію, коли дитина може зачепити небезпечний предмет прямо вже, то ж я можу просто не встигнути завадити цьому, а біля дитини якраз знаходиться людина, котра могла би якось зарадити. тобто, тут все-таки не та ситуація, коли слід думати, що може я по іншому принципу дитину виховую... ;-)

Marta написав:Мене навпаки завжди дратувало, коли надто беруть на себе активність.
Дитина впала-вже біжать піднімати, хоча я хочу,щоб вона навчилася вставати сама, кричать диким голосом до МОЄЇ дитини "Не можна!!!" (типу в калюжу),хоча я дозволяю, т.д.

і в мене так бувало: були-смо в гостях з малим. він впав. прабабуся його ровесника давай його підіймати. я кажу "не підіймайте його, будь-ласка" - вона всеодно продовжила підіймати. на тому моя просьба і завершилася, бо в господарів вдома якось незручно наполягати на тому, як їм слід поводитися.
або ще: мене дратувало, коли свекруха до мого малого казала грізно "не можна!", коли він робив звичні для себе речі, котрі якби я йому забороняла - то зійшла би з розуму, бо він зачіпав те, до чого просто неможливо перекрити доступ і воно не становить загрози дитині.
(та й я взагалі рідко коли кажу своїй дитині "не можна". більше кажу "не роби того", але це вже інша тема).
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Liza » 27 березня 2011, 15:40

"панунцю" :mrgreen:
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Shalimar » 30 квітня 2011, 21:07

Меня не раздражают, но возмущают огороды в Тернополе.
Село в город привезли.
Там, где должны быть клумбы - садят огород....... :crazy:
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 30 квітня 2011, 21:12

Ти ше певно корови не бачила на кольці біля текстильника :lol:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Marta » 01 травня 2011, 01:14

Перлинка написав:Ти ше певно корови не бачила на кольці біля текстильника :lol:

В нас на Бамі часто можна побачити бабцю, що пасе кіз на газонах.)))
Marta Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Внутрішній світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей