угу, питання дратує й мене, бо я ніколи не маю шо оригінального відповісти.
але ж можна хоча б написати "привіт. я рада, що знайшла тебе ", чи якось так.
Модератор: Галина
-почала ходити на аеробіку, трохи розрядка.mari написав:А де діваєш нервозність?
ой соромно признатися, було таке 2 рази, я колисала малого певно годину поклала а він сміється. То я висварилася, потім сама плакала. Почала пити антистрес, в переліку лиш самі трави, але чогось почало душити в грудях-кинула.mari написав: питаю:зриваєшся на дитині?
Liza написав:угу, питання дратує й мене, бо я ніколи не маю шо оригінального відповісти.
але ж можна хоча б написати "привіт. я рада, що знайшла тебе ", чи якось так.
Liza написав:- ходить дитина попри стіл, за яким пригощаються гості, зачіпає то вилку, то тарілку, то ще щось непідходяще для дитячих ігр. а дехто, дивлячись на небезпечні рухи дитини, стривожено приговорює: "ой-ой. дивіться, щоб часаом він не перекинув...". а чого би їм не зрухатися самим та не відсунути небезпечні предмети від дитини або дитину забрати, знаходячись найближче до дитини? грррррррррр! говорити - легше, ніж діяти. дратує, ще й як!
Marta написав:Liza написав:- ходить дитина попри стіл, за яким пригощаються гості, зачіпає то вилку, то тарілку, то ще щось непідходяще для дитячих ігр. а дехто, дивлячись на небезпечні рухи дитини, стривожено приговорює: "ой-ой. дивіться, щоб часаом він не перекинув...". а чого би їм не зрухатися самим та не відсунути небезпечні предмети від дитини або дитину забрати, знаходячись найближче до дитини? грррррррррр! говорити - легше, ніж діяти. дратує, ще й як!
Лізочка, я так теж кажу-"дивіться", бо мами є різні і по різному виховують дітей. І, все-таки, це її (твоя) дитина, то хоч не хоч, а дивитися тобі.( Я сама вже беру активність на себе, коли вже бачу реальну загрозу здоров"ю.
Marta написав:Мене навпаки завжди дратувало, коли надто беруть на себе активність.
Дитина впала-вже біжать піднімати, хоча я хочу,щоб вона навчилася вставати сама, кричать диким голосом до МОЄЇ дитини "Не можна!!!" (типу в калюжу),хоча я дозволяю, т.д.
Перлинка написав:Ти ше певно корови не бачила на кольці біля текстильника
Повернутись до Внутрішній світ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей