Глобальні оголошення!

Криза 1 року, 3 років

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Криза 1 року, 3 років

Повідомлення nadia 2311 » 13 березня 2011, 01:20

А в нас який жах :gore: :gore: :gore: робиться в хаті після кожного маминого " Не можна" :scare: :scare: :scare: Мала падає на землю починає кричати і товкти головою до землі. Переключити на щось інше неможливо , не чує нікого. Спочатку забавляла підіймала, а зараз розвертаюсь і йду в іншу кімнату, вона дивиться що нікого нема тихо підіймається йде до мене і все з початку, я знову виходжу.Вона дивиться що нема кому показувати виставу, а самій не цікаво і заспокоюється. А що буде в літку? Асфальт то ж не ламінат з ковриком. В когось таке було скільки часу тривало? Чи не зарано нам ще до такого? Зі старшим малим я ніразу такого не мала.
Зображення
Зображення
nadia 2311 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 187 раз.
Подякували: 181 раз.
Діти: Синочок- грибочок
Донечка квіточка

Повідомлення mala-karta » 17 березня 2011, 17:15

nadia 2311, просто різні діти :)

ну, якщо чесно, думаю, на асфальті такого робити не буде - це, все таки, і боляче, і дряпається.

а є можливість відволікти дитину до того, як ва почне активно пробувати те "не можна"?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення svetla » 26 березня 2011, 15:26

В моєї малої крім криків і падінь на підлогу і т.п. ще є "гра на публіку". Як ми з нею самі то слухається,допомагає,не кидає, піднімає.А тільки варто комусь зайти в кімнату (у нас це переважно дід), зразу починається розкидання, крик, сперечатися :o А дід при цьому ще й її передразнює :istereka:
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення Marta » 26 березня 2011, 15:47

Ірyшка написав:,бігає по калюжах а ти мамо кричи хоч трісти

В нас був один випадок- ми тільки вийшли надвір, тільки прийшли, де багато діток, Ліза мене не слухала і болькалась в калюжі. Я сказала, що не ходи по калюжі, бо промочиш ноги і підемо додому. Не послухала.
Таки промочила. Я показала, що вона промочила ножки і все, зібрали іграшки, хоч реально 15 хв гуляли і сильно не хотілось йти, і якраз всі почали сходитись, було сонечко, проте ми йшли додому.
Всі по дорозі питались "Куди ви так рано?" А я голосно всім пояснювала "Ліза гралася в калюжі і промочила ноги, то мусимо йти додому. А вам гарно і весело погуляти, покидати м"яч, т.д. " В моєї очі були повні сліз-тоже хоче, але сама винна....Ми пішли і більше не виходили в той день, ботінки сохли.
То тепер так акуратно обходить калюжі, навіть малесенькі, вже з тим проблем нема..))))
А як забуде-то нагадую спокійно, що не ходи по калюжі, бо промочиш ноги і підемо додому-то зразу згадує.
Marta Офлайн

Повідомлення Marta » 26 березня 2011, 15:55

lore1ei написав:А зараз но яка дитина підійде подивитись що в неї за відерко, чи візочок, то або лупить дитину, або тікає і ниє.

В нас так само. Думаю, період.
Але я так вчу-не хочеш-можеш не давати, то твоя іграшка і твоє право, так і скажи "Не дам!", але бажано ділитися, тоді інші дітки з тобою поділяться своїми іграшками, грайтеся разом, бо разом набагато веселіше гратися.
Першою штовхатися і битися не можна, коли вже тебе штовхнули, ти можеш захищатися і також штовхнути.
Але зараз, то так само-схопить свого м"яча і ходить, як вовченя, ховає той м"яч за спиною, тікає, кидає мені....
Але треба розуміти той період, так вони, напевне, захищають особисте, і не треба за то сварити, треба вчити скоріше дитину знаходити спільну мову з дітьми і гратися всім разом одною іграшкою, чи обмінюватись іграшками.
Marta Офлайн

Повідомлення Marta » 26 березня 2011, 15:56

svetla написав: А дід при цьому ще й її передразнює

то в нас з бабою таке....))
Marta Офлайн

Повідомлення Ірyшка » 26 березня 2011, 16:44

Marta написав:В нас був один випадок- ми тільки вийшли надвір, тільки прийшли, де багато діток, Ліза мене не слухала і болькалась в калюжі. Я сказала, що не ходи по калюжі, бо промочиш ноги і підемо додому. Не послухала.
Таки промочила. Я показала, що вона промочила ножки і все, зібрали іграшки, хоч реально 15 хв гуляли і сильно не хотілось йти, і якраз всі почали сходитись, було сонечко, проте ми йшли додому.
Всі по дорозі питались "Куди ви так рано?" А я голосно всім пояснювала "Ліза гралася в калюжі і промочила ноги, то мусимо йти додому. А вам гарно і весело погуляти, покидати м"яч, т.д. " В моєї очі були повні сліз-тоже хоче, але сама винна....Ми пішли і більше не виходили в той день, ботінки сохли.
То тепер так акуратно обходить калюжі, навіть малесенькі, вже з тим проблем нема..))))
А як забуде-то нагадую спокійно, що не ходи по калюжі, бо промочиш ноги і підемо додому-то зразу згадує.

Я про таке вже не раз думала,але дійсно дуже не хочеться йти додому як тільки вийшли надвір))

Зараз сухо надворі,то калюжі на щастя нас не турбують ;-) .Але таки такий метод застосую колись,можливо дійсно допоможе!!
Ірyшка Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 26 березня 2011, 16:55

а у нас поки тиш та блаж :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Marta » 26 березня 2011, 17:17

Ірyшка написав:Але таки такий метод застосую колись,можливо дійсно допоможе!!

Головне, щоб дитина зрозуміла, ЧОМУ не можна. Що то не просто собі так мама хоче, а що з цього випливає.
Це досвід.
Marta Офлайн

Повідомлення ЗІрка » 26 березня 2011, 17:52

я не знаю криза то чи ні, але БОЖЕ ЯК Я ВТОМИЛАСЯ! моя дитина не спить, майже зовсім! вчора з криками, плачами, ні на руках ні в колясці, ні біля циці - ніяк, лишаю - повзає за мною і реве, нині на прогулянці в колясці хвилин 20 і далі двіж, а в мене нарешті почалися місячні, вчора, то я якраз в слінгу малого носила і тепер так заливає шо взагалі боюся малого на руки брати... вже раз надірвалася з сумкою як на сесію їхала - потім по аптеках бігала. :( отак і мучимося... реву сама вже :cry:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Поперед.Далі

Повернутись до Неприємні ситуації. Хелп!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей