Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
Ірyшка написав:,бігає по калюжах а ти мамо кричи хоч трісти
lore1ei написав:А зараз но яка дитина підійде подивитись що в неї за відерко, чи візочок, то або лупить дитину, або тікає і ниє.
svetla написав: А дід при цьому ще й її передразнює
Marta написав:В нас був один випадок- ми тільки вийшли надвір, тільки прийшли, де багато діток, Ліза мене не слухала і болькалась в калюжі. Я сказала, що не ходи по калюжі, бо промочиш ноги і підемо додому. Не послухала.
Таки промочила. Я показала, що вона промочила ножки і все, зібрали іграшки, хоч реально 15 хв гуляли і сильно не хотілось йти, і якраз всі почали сходитись, було сонечко, проте ми йшли додому.
Всі по дорозі питались "Куди ви так рано?" А я голосно всім пояснювала "Ліза гралася в калюжі і промочила ноги, то мусимо йти додому. А вам гарно і весело погуляти, покидати м"яч, т.д. " В моєї очі були повні сліз-тоже хоче, але сама винна....Ми пішли і більше не виходили в той день, ботінки сохли.
То тепер так акуратно обходить калюжі, навіть малесенькі, вже з тим проблем нема..))))
А як забуде-то нагадую спокійно, що не ходи по калюжі, бо промочиш ноги і підемо додому-то зразу згадує.