Глобальні оголошення!

Санки

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: санки

Повідомлення mala-karta » 20 березня 2011, 03:25

я почну :)
Зображення

в нас були саночки куплені тут же в камісії в СП.
Я ними довольна по вуха.

Найбільше довольна тим, що вони з ручкою.
І спинки там така конструкція, що її можна легко перехилити наперед - і получиться, ніби спинки і нема.
На санках каталися (крім малого) і я, і брат мій :)
Залишились цілими і ми, і санки.

Ну є трохи мінусів.
Ручка, все-таки, досить низка. Спочатку довить незвично.
Хотілося б, щоб рейки (чи як воно там - те, а чому санки їдуть) були плоскими, а не круглими (як пускати з горки - трохи не стійкі. Для дорослих то все одно, а дитина може перевернутися. Ромка перевертався).

І, якщо так гарно подумати, то тепер я взяла б трохи більші - бо коли сідаю я з малим, то місця нема :( А хотілося з гірок різних кататися.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 20 березня 2011, 03:45

а моя санкова мрія - санки, в яких розкладається спинка. І ручка перекидна.

До речі, зі спинкою, яка опускається надибала тут:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення krapk@ » 20 березня 2011, 11:57

в нас такі ж санки, а ще снігоход є. Не можу сказати що задоволена тим чи тим на 100%. Правда все одно легше на них ніж на важкій калясці. Але цієї зими такі і обійшлися-в лютому мійже не було снігу.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Melisa » 20 березня 2011, 12:05

В нас стандартні: на шнурочку. Не довольна ними. ВАжко везти за собою, а особливо, коли дорогу переходиш. Я через те і особо далеко від дому не відходила гуляти. Дитя частенько перекидалось. Єдиний "плюс" в них - спинка, що опускається. Легко в кладовку можна заховати.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення TanenRom » 20 березня 2011, 12:13

У нас ось такі санки - Фіджо Геркулес:
Зображення

я задоволена ними 100% :
1. спинка опускається
2. ручка по висоті регулюється
3.досить широкі та довгі - ми з малою катались разом без проблем
4. плоскі полоззя - тим самим санки стійкі - жодного разу не перекинулись, і ще вони мають нахил полоз до середини, що також робить їх стійкими на поворотах
5. хороший ремінь, за який можна санки тягнути.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення mala-karta » 20 березня 2011, 14:23

TanenRom, ех, шкода, що ми тоді такі не купили.
Але нічо, завдяки тій ручці я своїм все пробачаю. Бо без ручки було б дуже незручно.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення TanenRom » 20 березня 2011, 14:45

mala-karta нічого, ще буде можливість такі купити, через пару років :)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Re: Санки

Повідомлення Sawwku » 20 вересня 2011, 10:23

дівчата, давайте ще плюси-мінуси санчат! :flag:
плануємо купувати, але досвіду ноль, то хочу поради!
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Marta » 20 вересня 2011, 13:54

В нас такі саночки
Зображення
Робив наш татко (до речі, є такі ж на продаж -300 грн, можна по замовленню любі. Дерево-ясень. )
Я цілком ними задоволена. І те, що чоловік відговорив від ручки, не жалію, бо з ручкою санки більш габаритні, а коли приїхали додому- санки взяла під пахву, дитину за руку і пішла, а з ручкою було б, напевне, незручніше.
Легкі, не перевертались, можна влізти худенькій мамі і кататись разом з дитиною, спинку потім можна зняти і вийдуть звичайні санки, тоді вже можна влізти любій мамі)))
Подобаєтся, що саме дерево- тепле, не залізо.
Коротше, ми з Лізою задоволені!)
Marta Офлайн

Повідомлення mala-karta » 21 вересня 2011, 06:49

в нас самі прості з ручкою (і спинкою, звичайно)
Задоволена страшенно, не уявляю, як можна без ручки.
Щодо ручки - в дорожчих моделях вона складається. В моїй - можна відчепити. Зимою саночки стояли в коридорі. Ну, просто стояли, так, що на них можна сісти - використовувались як ще одна табуретка для взування. Не заважали ні крапельки, особливо, якщо врахувати, що в коридорі у нас то машинка, то коляска, то ровери (забрали машинку - поставили санки, та й усе).
І коли везеш дитину, то ручка, як на мене - надзвичайно зручна. По-перше, дитину завжди бачиш. По друге, легше заїхати-виїхати на бордюр. І просто везти теж ЗНАЧНО зручніше (в нас можна і просто шнурком, я пробувала - після ручки - зовсім не зручно).
При занесені їх додому ще краще - я їх вішала на плече як рюкзак. Ну і помічники - та ж малеча так хоче допомагати нести СВОЇ саночки (але вам то, мабуть, актуально буде аж на 2-гу зиму :? ) - то ручка теж надзвичайно зручна.
Ми поклали на санки ще конверт з овчинкою (в ньому 2 зими перед тим їздили в колясці). І хоч Ромкові було 2, але в саночках він кілька разів вже хотів засинати (і якби саночки були більші, то я б була не проти :) ).

Наші ось такі:

| +
Зображення
Зображення

Sawwku, купуй з ручкою!!!!

І ще кілька порад. Полоззя (чи як воно, те, на чому санки їдуть) краще брати плоскі (це можуть біти і труби, тільки приплюснуті) - так санки справді стійкіші. В нас круглі (на фото ніби видно), то іноді бували моменти...
Спинка для такої малечі - однозначно. В нас ще й така, що можна її перкинути наперед (не знімаючи) і вийде без спинки - але перекидна спинка то не принциповий момент, просто зручно, коли дитина вже старша (років 4-5), з гірки хоче "круто" з'їхати, а додому - з комфортом ;-) Бо просто відчепна спинка - то її доведеться залишити вдома, аби не згубити на гірці.
І розмір санок - мабуть, перші рази з гірки ви будете разом їхати - то тоді таки побільші, аби ви комфортно поміщалися. Наші досить маленькі (поміряти не можу, санки на літо відвезли з Тернополя, але такі санки в багатьох) - нам двом (мені і малому) там тіснувато. А якщо їхати з гірки вдвох - то досить незручно. Зате дуже зручно, бо санки легенькі, їх легко заносити додому.
Шнурочок - можна дивитися на довжину, чим довший, тим краще. Якщо короткуватий, то ніс (чи "перед") санок буде задиратися. Ну, але у вас, туристів, тих шнурків, мабуть, валом ;-)

О, згадала ще одну ВЕЛИЧЕЗНУ перевагу ручки в санок - коли вітер (а зимою він такий противненький) - то санки з дитиною моментально можна розвернути в інший бік. І дитина не волає, і не треба її шарфіком по лоба замотувати..

Я гуляла з кількома мамами, в яких в санок був тільки шнурочок без ручки - і тільки від Марти почула вперше, що вона не жаліє, що санки без ручки ;-)

Я не знаю, як ваша малеча, але мені з моїм хлопцем в його другу зиму (йому теж якраз був рік) санки були ні до чого. Надвір ми ходили, в основному поспати. То було зручніше в колясці. Санки він іноді тарбав чужі, але їхати на них не хотів. Свої ми навіть не купували (хоча, якби купили - можу б сподобалися, але я не відчувала в них потреби, малий не надто горів бажанням, то і не купили). То вже на другу зиму - санки наше всьо.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Все, що полегшує побут з дітками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей