Глобальні оголошення!

Центр дитячого розвитку "Класики"

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet, irinka

Re: Про клуби розвитку дитини

Повідомлення mala-karta » 04 березня 2011, 01:04

ми в середу робили аплікацю з круп - ніц не давали :hz:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 04 березня 2011, 02:05

Русік написав:То забагато дітей для такого заняття! Думаю, будо би добре діток зо 3. Ну 4 - потолок!

і я так думаю...
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 04 березня 2011, 02:14

Згідна, сьгодні заняття в групі "Дослідники" було не дуже...
Не було таким наповненим, як минулі. Ми не малювали, не ліпили, не займалися творчістю.
Тема була Повітря. Пускали кораблики, ловили мильні бульбашки, які не дулись)), надували шарики і пускали їх по кімнаті....Вчили ноти на роялі, коли діти вже розбігалися...)

А фізкультура нам сподобалась, бо Ліза була в класі і все робила з вчителькою. Чи намагалась... ;-) Я сиділа в коридорі і ні разу не зайшла в клас..)
Це мене дуже порадувало. Вчителька Лізу хвалила сильно, і навіть при виході знов хвалила, так що я сьогодні переповнена гордістю за свою дитину!)))) :tipok:

Але над тим, чи ходити на фізкультуру ми ще думаємо, бо і так дома цілий день носиться, і скаче, і робить все те, що було на уроці..) В нас дома такі ігри- рухливі.)
Хотіли б ще спробувати англійську і малювання чи щось з ізостудії.

mala-karta, так і є, бачиш, треба піти, щоб знати))
Одним подобається, одним ні. Я ходжу туди, бо дивлюсь, що моїй дійсно подобається.
І бачу, що і дома вона має бажання продовжувати те, що було на уроці- малювати фарбами (то взагалі хіт), ліпити, стала більше говорити нових слів, чи то в неї в самої по собі так, чи то школа щось дає, не знаю, проте мені головне- дитяча радість від відвідування. Це має бути головним критерієм, щоб дитині було комфортно там, куди вона ходить.)
Marta Офлайн

Повідомлення mala-karta » 04 березня 2011, 15:46

Marta написав:А фізкультура нам сподобалась

ага, мені теж сподобалась
думаю, якщо би привести Ромку зразу на заняття фізкультурою, то він би теж робив.
Але щоби менше дітей було, бо так всі дуже ганяють і моє чудо просто йде займатися своїми справами (немаю нічого проти, але не за 30 гривень :hhh: )

словом, я би хотіла походити на фізкультуру, але щоб і діток було менше і щоб не в ті дні, коли в нас Каруселька - бо тоді ми не встигаєм погуляти гарно.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення мешканка » 07 березня 2011, 16:49

а в цю суботу буде малювання в Класиках? Ми б дуже хотіли прийти подивитись
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mala-karta » 07 березня 2011, 17:09

мешканка,отут у них на сайті є телефони:

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

там за ними все скажуть і розкажуть
і ще потім три рази передзвонять :hhh:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 07 березня 2011, 17:23

мешканка написав:а в цю суботу буде малювання в Класиках? Ми б дуже хотіли прийти подивитись

Було минулої суботи.(післявчора).
Кажуть, було біля 20 діток. Ми теж хочемо піти наступного разу.
Вони робили ляльку-мотанку, в другому класі малювали, в третьому робили декор вазочок.
Marta Офлайн

Повідомлення мешканка » 18 березня 2011, 10:47

Була моя старша малеча в Класиках на занятті з декупажу (здається так називається). Робили таке: кольорову серветочку наклеювали на папірчик і обсипали смужечки кольоровою манкою, щоб вийшла об"ємна картинка. Вийшло дуже гарно, але як на мою малу-то вона вже трохи завелика для такого, тому що впоралась швидко і легко. Вчителька дуже сподобалась: гарно пояснювала, заохочувала, дещо допомагала. Загалом, відношення і педагогічність -на вищому рівні (сказала наша бабуся, яка пропрацювала 18 років завучем молодших класів в школі ;) ) Напевне, нашій меншій доці такі заняття більше б підійшли. Ще дуже хочу потрапити на малювання-кажуть, що там дуже все професійно.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Русік » 30 березня 2012, 08:41

Коли в нас (ми ходимо в Класики) була ситуація зі збільшенням кількості бажаючих займатись, батьки почали вимагати, щоб дітей розділили на 2 групи, з різницею в годину. Правда, якщо заняття триває кілька годин і щодня, то школі прийдеться хіба відмовляти потенційним учням, бо зазвичай масьопам не роблять вечірніх занять.
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Гість » 18 квітня 2012, 16:59

Усім вітання! Як добре, що я вас знайшла! ))) Шукала інформацію про Класики, бо живемо на Дружбі і далеко їздити на виходить.
Хочу висловити думку щодо потрібності чи непотрібності шкіл розвитку...і щодо думки, що мама в декреті може дуже добре займатися розвитком дитини.
Моя старша доня до 3-х років росла в моєї мами, яка сиділа в декреті замість мене (мене покликали на роботу яку боялась втрачати )) ). Так от, доня до 3-х років знала багато віршів, всі букви, складала склади, рахувала до 20... В 4 роки у неї з"явилась сестричка і ми переїхали в інше місто... Реально, коли лягають на плечі турботи побутового характеру і вже двоє чи більше дітей, одне з яких ще й немовля, то часу на пошук, освоєння і впровадження методик для розвитку дитини просто немає. Тому таки зручніше і мабуть ефективніше віддати дитину спеціалістам, які знають свою справу, при умові, що це спеціалісти.
Зараз старша доня в садок не ходить зовсім, закінчила недільну школу і вимагає якихось занять. Дома ми займаємося по можливості, але я відчуваю, що все ж моєї уваги їй недостатньо. Вона захопилася не на жарт англійською.
Питання, який рівень вивчення англійської мови в Класиках для дітей 5-6 років? І хто пробував заняття з акторської майстерності?
Гість Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Ранній розвиток

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей