Marta » 04 березня 2011, 02:14
Згідна, сьгодні заняття в групі "Дослідники" було не дуже...
Не було таким наповненим, як минулі. Ми не малювали, не ліпили, не займалися творчістю.
Тема була Повітря. Пускали кораблики, ловили мильні бульбашки, які не дулись)), надували шарики і пускали їх по кімнаті....Вчили ноти на роялі, коли діти вже розбігалися...)
А фізкультура нам сподобалась, бо Ліза була в класі і все робила з вчителькою. Чи намагалась... ;-) Я сиділа в коридорі і ні разу не зайшла в клас..)
Це мене дуже порадувало. Вчителька Лізу хвалила сильно, і навіть при виході знов хвалила, так що я сьогодні переповнена гордістю за свою дитину!)))) :tipok:
Але над тим, чи ходити на фізкультуру ми ще думаємо, бо і так дома цілий день носиться, і скаче, і робить все те, що було на уроці..) В нас дома такі ігри- рухливі.)
Хотіли б ще спробувати англійську і малювання чи щось з ізостудії.
mala-karta, так і є, бачиш, треба піти, щоб знати))
Одним подобається, одним ні. Я ходжу туди, бо дивлюсь, що моїй дійсно подобається.
І бачу, що і дома вона має бажання продовжувати те, що було на уроці- малювати фарбами (то взагалі хіт), ліпити, стала більше говорити нових слів, чи то в неї в самої по собі так, чи то школа щось дає, не знаю, проте мені головне- дитяча радість від відвідування. Це має бути головним критерієм, щоб дитині було комфортно там, куди вона ходить.)