happymami написав:Особисто я мінусів ще не знайшла для себе. Крім тих, що рано вставати треба :hhh:
Ми не встаємо рано,йдемо до садочка коли вийде.Переважно на 11чи 12 год і до 17 00.
Для мене важливим фактором є те ,що дітям там подобається.Я щоранку запитую чи хочуть йти ,і щовечора чи їм там сподобалось.Ну в малої іноді буває поганий настрій там якийсь мультик хоче додивитись,то може погедзитись на 5 хв,але я виключаю телевізор і все ок.просто при зборах можуть бути інші казуси не та шапка,чи рукавиці не такі,але виходять з дому радо .
Недавно вони садочок не відвідували через застуду,і чоловік зранку з доцею пішли в поліклініку,то малий дуже розстроївся ,що його лишили,думав в садок забули взяти.
Я також не можу дати своїм дітям того що дає садок.
Ну а якщо Руженкиного чоловіка виховували згідно його теорії ,то результат відомий.
Я в садочок практично не ходила, але не маю про нього поганих спогадів,окрім того ,що хлопчика що сидів поряд зі мною заставляли їсти його ж ригачку,і що я майже ніколи не спала в сонний час і так важко і довго було той час перечекати,а як починала з кимось шептатись ,то сварились.
Так от не знаю хто з мене виріс чи лідер чи бунтар,але дисципліні і загальноприйнятим правилам мені з дитинства і до цього часу важко коритись.Думаю,що то не є дуже добре.