Перлинка написав:Хоча ,якщо зважати на великі червоні букви малої -карти на попердніх сторінках ,то вже й не їжа ,а лиш для того щоб вберегти дитину від стресу і заспокоювати,щоб не билась головою перед сном,то вони виконують одну і ту ж функцію.
Розумієш, Перлинка, можна ж спати, обнімаючи плюшевого ведмедя, а можна спати, обнімаючи чоловіка.
Для мене ситуація з соскою - аналогічна. Тому для мене прийнятніше годувати грудьми, а не давати соску. І якщо тобі в 2.5 вдалося договоритися з дитиною і класти її спати без соски - чудово! А комусь вдасться в 3, в 3.5 чи, може, навіть пізніше.
Перлинка написав:Далі про те що деякі довгонегодуючі мами втомлюються від вічно ниючих хворіючих дітей- то чомусь подумалось ,що камінь в мій город ,після поста в темі сімейні стосунки і час.
Повір, не в твій ;-)
Поста не пам'ятаю навіть такого.
І де це я говорила про вічнониючих дітей?
Перлинка написав:Не знаю де ти взяла вічно ниючі ,мені здається я таких скарг тут не висловлювала,і те що вічно хворі також.
Правда у нас майже всю осінь через тиждень соплі,то в малого,то в малої,то в обох.Одне ходить в садк ,друге вдома,потім разом дома.А у нас в житті зараз переломний період ,ми міняємо місце проживання на інше місто,залишаємо тут бізнес,який потрібно відрегулювати як годинник,щоб працював без нас і щоб можна було контролювати на відстані.Це велика праця.і через банальні соплі я не можу цього зробити,соплі швидше за все алергічні ,і всім відомо як важко боротись з алергією.
Так тільки тепер не треба мені розказувати,що в дітей що на ГВ не буває алергій,чи соплів чи застуд,це можна прочитати лиш у вашій ідеалістичній літературі ,а для того аби побачити реальну картину,варто зайти в тему жаліємось,в якій видно,що дітки на ГВ хворіють як і всі інші.
Звичайно, що хворіють.
Але знаєш, як то кажуть. А во мій дідо все життя курив, до 90 дожив, а вмер не від раку легень! (а від цирозу печінки)
Перлинка, я прекрасно знаю, що діти в садочку часто хворіють.
І нема тут каменя в твій город.
Коли мій малий був ще зовсім малим, я часто брала його на руки, годувала і робила свою роботу. Дуже зручно було ;-)
Такого, звичайно, не втнеш з дворічним бутузом, але переживати хвороби з ГВ - значно легше.
Перлинка, мій син теж дуже любить бути у бабусі, я теж його там залишаю (але не на кілька днів, тут в мене свої заморочки, які не зав'язані на ГВ).