Перлинка написав:Naya написав:але бувають в мене моменти, коли ніби шкодую, що годую грудьми. Тобто я не шкодую, тішуся з того, але часом так допече, що лишила б малого на цілий день татові і список справ, і хай як хоче так справляється
а не залишу...бо він(тато) цицьок з молоком не має....
ну, думаю тут мене кожна зрозуміє
Цитата з теми
Чоловік - в декретній відпустці...Просили цитату,одна з них ,але здається бачила ще десь,тобто смисл то й же,але текст був інший .
Перлино, попрошу таку цитату, де я справді пишу, що ГВ - то мені напряжно, бо про цю цитату тобі вже сказали.
Ти, по-моєму, не бачиш що написано, а бачиш те, що хочеш бачити. Не гребуєш також тим, щоб щось додумати та перекрутити. Якщо іншим зрозуміло, що я хотіла сказати тут, то лиш ти одна бачиш тут зовсім інше, аніж написано.
Людина, яка не годувала й року й не має досвіду в ГВ мислить про те, як відіб"ється довготривале ГВ на дитині!!! Та ще й як це напряжно? Може й напряжно. В кожного свої таракани. Мені особисто напряжно й лінь було б носитися з сумішами, бутилочками, кипятінням і т.п. І зараз, коли ми вже все їмо, циця ще дуже виручає - не встигла для малого зготувати, чи нема такої їжі, яку йому можна - циця. Хворіємо - їсти нічого не хоче - циця. Завжди під рукою.
Щодо довготривалості. Я дуже мало знаю випадків годування до 5 років. А точніше жодного.
Я теж не маю досвіду довгогодування , але спостерігаючи за нашим ГВ, я впевнена, що Ждан сам себе відлучить безпроблемно років до трьох.
І якщо якійсь дитині на це треба трошки більше часу, то я не бачу в цьому нічого протизаконного, страшного чи вульгарного. Бо також вважаю, що груди - для годування.
Ми не годуємося вже на вулиці, буває, що циця вже лиш двічі на день, буває що й три-чотири рази, я не рахую.