Хочу запитати....
Одні кажуть "Хуже рака нету знака..."
Інші - самий сімейний знак - це рак!!
Хтось має знайомих раків, або сам по знаку зодіаку рак, ВАШІ ДУМКИ?????
Модератор: taranjka
Olenka написав:З віруючими і невіруючими все зрозуміло. А ось цікаво, якщо людина позиціонує себе віруючою, а вірить в гороскопи, то чи взагалі вона віруюча, ось що?...
Руженка написав:lore1ei написав:якщо тема суперечить християнським принципам, а відповідно і правилам форуму, то чи не варто її закрити, щоб на Різдв'яні свята всі не сперичались, а смакували кутю!
взагалі не бачу змісту створювати на форумі таких тем, бо починається сильні суперечки.
Коли, створювала цю тему, то не думала, що вона набуде такого розголосу!!!!!)))))) А те що йде суперечка, то як на мене тільки +, бо йде активне обговорювання, висловлення своєї думки. І то все без образ в чиюсь сторону. І ще я не знала, що те що суперечить християнським принципам - то суперечить форуму!!!!
Natalinda написав:Чесно кажучи не зрозуміла вашої позиції. Тобто зірками заплановано на який день призначений кесарів розтин??? Тобто якщо вірити зіркам - то власного вибору в людини немає???
Руженка написав:Хочу запитати....
Одні кажуть "Хуже рака нету знака..."
Інші - самий сімейний знак - це рак!!
Хтось має знайомих раків, або сам по знаку зодіаку рак, ВАШІ ДУМКИ?????
оооооой
есть у меня несколько подружек-Раков (а если я скажу - рождённых в июне-июле - так будет более политкорректно? не прицепятся с гороскопами?), и муж - Рак.....
Мысли напишу позже))
Радмила написав::zybu:
От читаю, ну через речення про мене. І що тут зробиш, так попало, тільки я Діва.
Повернутись до Суцільні балачки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей