Глобальні оголошення!

Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Повідомлення Руженка » 06 січня 2011, 00:57

Хочу запитати....
Одні кажуть "Хуже рака нету знака..."
Інші - самий сімейний знак - це рак!!

Хтось має знайомих раків, або сам по знаку зодіаку рак, ВАШІ ДУМКИ?????
Руженка Офлайн

Повідомлення Shalimar » 06 січня 2011, 01:36

Olenka написав:З віруючими і невіруючими все зрозуміло. А ось цікаво, якщо людина позиціонує себе віруючою, а вірить в гороскопи, то чи взагалі вона віруюча, ось що?...

верить не = практиковать
вера в одно не исключает веры во что-то другое
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 06 січня 2011, 01:53

Руженка написав:
lore1ei написав:якщо тема суперечить християнським принципам, а відповідно і правилам форуму, то чи не варто її закрити, щоб на Різдв'яні свята всі не сперичались, а смакували кутю!
взагалі не бачу змісту створювати на форумі таких тем, бо починається сильні суперечки.

Коли, створювала цю тему, то не думала, що вона набуде такого розголосу!!!!!)))))) А те що йде суперечка, то як на мене тільки +, бо йде активне обговорювання, висловлення своєї думки. І то все без образ в чиюсь сторону. І ще я не знала, що те що суперечить християнським принципам - то суперечить форуму!!!!

Ну, тут надо определиться.. Или форум в первую очередь материнский, а потом христианский, или наоборот.
Анти-христианские вопросы обсуждать нельзя? Как будто среди здесь присутствующих одни божьи одуванчики. Гнев, чревоугодие.. На это закрываются глаза. Если же речь зашла о картах - всё, всем закрыть рты, опустить головы? Что за двойные стандарты? Почему так выборочно??
Никто вроде не ссорился. Нормальный здоровый познавательный спор. Кого-то обидели?
А то как на зоне, шаг вправо, шаг влево - расстрел.
А где же свобода мысли? свобода слова?..
Вроде Советский Союз никуда и не делся..............
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 06 січня 2011, 01:55

Natalinda написав:Чесно кажучи не зрозуміла вашої позиції. Тобто зірками заплановано на який день призначений кесарів розтин??? Тобто якщо вірити зіркам - то власного вибору в людини немає???

))
Выбор есть всегда.
Я фаталистка, верю в судьбу, не верю в совпаденья
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 06 січня 2011, 01:59

Руженка написав:Хочу запитати....
Одні кажуть "Хуже рака нету знака..."
Інші - самий сімейний знак - це рак!!

Хтось має знайомих раків, або сам по знаку зодіаку рак, ВАШІ ДУМКИ?????

оооооой
есть у меня несколько подружек-Раков (а если я скажу - рождённых в июне-июле - так будет более политкорректно? не прицепятся с гороскопами?), и муж - Рак.....
Мысли напишу позже))
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 06 січня 2011, 02:07

Тепер позиція моя щодо гороскопів. Нажаль, біда нашого суспільства в тому, що багато таких речей набувають популіського характеру. а там де популізм, вже правди-брехні, відсоток віднайти важко. Однозначно, що ті гороскопи, щоденні, щотижневі, це така собі каламуть, щоб народ розважити. Тест, той що приведений напочатку теми, щось приблизно теж.
Асторологія це дійсно дуже древня наука. І не від фонаря вона з'явилась. Мало хто знає наприклад, що кожной знак зодаку ще має чотири підтипи. Тому і є як тут писали, яскраві представники знаку і не дуже. А вони не не дуже, просто в їхньому випадку, вплив на характер здійснювався ще і певною планетою, тому певні риси не так яскраво проявляються, а інші взагалі відсутні.
В астрологію можна вірити, можна не вірити, але це наука і вона існує, і вона справджується.
Можна не вірити в те, що зірки впливають на події в житті. Але наприклад, чогось впливають на самопочуття і сонячна активність і фази місяця. Спитайте толкового невролога, і він Вам розкаже, як загострюється стан хворого на повний місяць і новий. І як епілектики переносять першу чверть місяця.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Руженка » 06 січня 2011, 02:12

оооооой
есть у меня несколько подружек-Раков (а если я скажу - рождённых в июне-июле - так будет более политкорректно? не прицепятся с гороскопами?), и муж - Рак.....
Мысли напишу позже))

ну давай, про ти хто народився в липні)))))))але можна і взагалі про раків))))))))))))) Якщо в тебе є чоловік, значить ти точно "МАДАМ ЖЕНЩИНА"))))))))))) ГГ))))
А якщо в тебе чоловік ще й рак, то я попала в точкуЄ)))))))))))))))))))

Ну всьо чекаю писанини))))))))) Давай починай!!!!!!!!!!!!! Штурмуєм тему дальше, на кострі будем горіти разом))))))) :zybu: :zybu: :zybu: :zybu: :zybu: :zybu:
Руженка Офлайн

Повідомлення Shalimar » 06 січня 2011, 02:33

Нде.
Окей) вкратце) Мои собственные наблюдения.
У меня хороший опыт общения с женским полом родившихся в первой половине лета ;-)
(Мужчин-Раков понять не могу.. Не могу "разложить по полочкам" и присвоить общие характеристики) :zybu:
Женщины.. чувствительны (да, да! все чувствительны! но эти - более других), сентиментальны.. не так в плане проявления эмоций, как в плане переживаний
Часто комплексуют, не хватает уверенности в себе
Брезгливы, но не с близкими людьми
Любительницы поныть, пожаловаться
Для них особенную роль играет материальное благосостояние. (у мужчин тоже эта черта ярко выражена) Нет денег (больших денег, постоянного дохода..) - чувствуют себя очень удручённо
Нуждаются в любви и заботе. За любовь и заботу отплачивают хорошей монетой!)
С ними интересно рассуждать...
В сексе хороши.
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 06 січня 2011, 02:44

:zybu:
От читаю, ну через речення про мене. І що тут зробиш, так попало, тільки я Діва.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Shalimar » 06 січня 2011, 02:46

Радмила написав::zybu:
От читаю, ну через речення про мене. І що тут зробиш, так попало, тільки я Діва.

Да про каждую третью так можно сказать. НО. Не для каждой третьей перечисленные характеристики являются основными.
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей