Перлинка написав:mari написав:Брехня. А щодо щоденних гороскопів, тим більше. Десь читала що ті гороскопи які зараз і ті які були 5 років назад- одне і теж. І в Круп"яка не вірю і в Нострадамуса не вірю. А в себе, свій вибір і в Бога вірю.
Гороскопи в газетах та журналах,на мій погляд пишуть навіть не астрологи.А просто комусь доручають вести цю колонку як і будь яку іншу.Це свого роду як розвага.Ну і збігатись іноді може,бо пишуть загальними фразами.
Наприклад тримайте себе в руках,бо сьогодні на вас чекають неприємності.Та 90 % людей щодня чекають і приємності і непрємності малі та великі.
працувала я в єдній газеті, то там гороскопи писау редактор - вибирав якісь файні пророцтва для свого знаку і ну і для редакційних колєг, але мав традицію - щотижня якомусь знаку якусь біду врочив

в іншій редакції гороскопи писала моя подруга і я їй допомагала :tipok: :tipok: спочатку випивала вина келих, тоді дивилась на зірки і писала. писала всім добре, бо сей редактор вважав шо гороскопи мають бути добрі :) :) ше, в залежності шо вона планувала на наступний тиждень, то врочила собі у тоу спіх :zybu: :zybu: при тому ні я ні вона в гороскопи не віримо))))
ми віримо в те шо хочемо - до себе приліпляємо усе шо нам подобається))) характеристики, які описуються в гороскопах для якогось знаку є у кожного, і якби вам дали почитати кілька гороскопів, де всі знаки позначені через Х і У, то не думаю, шо ви б точно знайшли "свій"