Глобальні оголошення!

Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Ви вірите в сумісність по гороскопу???

Повідомлення taranjka » 03 січня 2011, 17:06

Перлинка написав:
mari написав:Брехня. А щодо щоденних гороскопів, тим більше. Десь читала що ті гороскопи які зараз і ті які були 5 років назад- одне і теж. І в Круп"яка не вірю і в Нострадамуса не вірю. А в себе, свій вибір і в Бога вірю.

Гороскопи в газетах та журналах,на мій погляд пишуть навіть не астрологи.А просто комусь доручають вести цю колонку як і будь яку іншу.Це свого роду як розвага.Ну і збігатись іноді може,бо пишуть загальними фразами.
Наприклад тримайте себе в руках,бо сьогодні на вас чекають неприємності.Та 90 % людей щодня чекають і приємності і непрємності малі та великі.

працувала я в єдній газеті, то там гороскопи писау редактор - вибирав якісь файні пророцтва для свого знаку і ну і для редакційних колєг, але мав традицію - щотижня якомусь знаку якусь біду врочив :lol: :lol:
в іншій редакції гороскопи писала моя подруга і я їй допомагала :tipok: :tipok: спочатку випивала вина келих, тоді дивилась на зірки і писала. писала всім добре, бо сей редактор вважав шо гороскопи мають бути добрі :) :) ше, в залежності шо вона планувала на наступний тиждень, то врочила собі у тоу спіх :zybu: :zybu: при тому ні я ні вона в гороскопи не віримо))))
ми віримо в те шо хочемо - до себе приліпляємо усе шо нам подобається))) характеристики, які описуються в гороскопах для якогось знаку є у кожного, і якби вам дали почитати кілька гороскопів, де всі знаки позначені через Х і У, то не думаю, шо ви б точно знайшли "свій"
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Natalinda » 03 січня 2011, 17:44

Marta написав:А от що людина, прочитавши, може себе накрутити- вірю.

Підписуюся під словами Марти.

Колись в підлітковому віці то цікавилася гороскопами і десь книжка має валятися про сумісності всякі. Може якось для приколу і перегляну того лінка, що дала Руженка.

Ще одного разу то перечитувала гороскопи по знаку зодіаку і підкреслювала з кожного що мені підходить. Ну по половині - точно, і то з кожного знаку зодіаку :zybu:

На рахунок того що пише Shalimar щодо заперечування нумерології та астрології,частково погоджуюся, але ж не знати чи то по старому чи по новому стилю орієнтуватися, та і години мають значення. По одних гороскопах - я Терези - по інших Скорпіон :head:

А подружнє щастя далеко не від гороскопу залежить, і навіть не від того вірить людина в нього чи ні. подружнє щастя залежить від присутності/відсутності в сімї любові, поваги, взаєморозуміння, терпіння, розуміння, і так далі, і так далі...... ІХМО
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Shalimar » 03 січня 2011, 22:40

Перлинка написав:будь-яке ворожіння екстрасенсорика ,чи пророцтва не від Бога -це гріх, Треба покладатись на Господа ,а не на сумнівні гороскопи..

Для практикующего верующего - грех, остальным не грех
Одно дело - просто не вникать в гороскопы, а другое - отрицать их правдивость
И не обязательно слепо рассчитывать на них.
mari написав:Брехня. в себе, свій вибір і в Бога вірю.

:) что брехня? совместимость? или характеристики людей? Большинство людей, читающих гороскопы, признают сходство. А Вы так взяли и одним словом запросто всё перечеркнули..
вера в себя, в свой выбор, в Бога - не обесценивает труды астрологии
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 03 січня 2011, 22:43

Marta написав:В гороскопи не вірю,колись читала- все одно неправда.
А от що людина, прочитавши, може себе накрутити- вірю.

про "гороскоп на неделю" и т.п - согласна
А что касается характеристик по Знаку Зодиака, имени, дате рождения - там правда есть, однозначно
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 03 січня 2011, 22:49

taranjka написав:ми віримо в те шо хочемо - до себе приліпляємо усе шо нам подобається))) характеристики, які описуються в гороскопах для якогось знаку є у кожного, і якби вам дали почитати кілька гороскопів, де всі знаки позначені через Х і У, то не думаю, шо ви б точно знайшли "свій"

ххахха, ну да конечно)))
"яркие" Знаки в любом случае выделяются, я запросто отличу Льва от Рыб, Овна от Скорпиона (по описанию)
не знаю, может, Вам только какие-то левые гороскопы попадаются, и Вы не вникали в это дело, а я повторяю, у меня подборка такая, что человека и по форме языка можно вычислить
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 03 січня 2011, 23:00

Ну і я свій знайду ,бо мій' яркий",і чомусь завжди здавалось,що яркий лиш він, а інші для мене якісь абсолютно однакові,хоча також свого часу в тому копирсалась і цікавилась всіма знаками.
Шалімар ,я не заперечую,що там сходиться є якась доля правди,але то не добра справа ,а на мою думку це найважливіший аргумент,щоб астрологія нумерологія езотерика і т.д для мене просто не існували.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 03 січня 2011, 23:40

Перлинка написав:Шалімар ,я не заперечую,що там сходиться є якась доля правди,але то не добра справа ,а на мою думку це найважливіший аргумент,щоб астрологія нумерологія езотерика і т.д для мене просто не існували.

конечно!!! это личное дело каждого! :thumbsup:
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 04 січня 2011, 01:06

ххахха, ну да конечно)))
"яркие" Знаки в любом случае выделяются, я запросто отличу Льва от Рыб, Овна от Скорпиона (по описанию)
не знаю, может, Вам только какие-то левые гороскопы попадаются, и Вы не вникали в это дело, а я повторяю, у меня подборка такая, что человека и по форме языка можно вычислить[/quote]
а які яскраві, а які нє? я з сестрою настільки схожа (і зовнішньо і характер), шо ніхто не скаже, шо ми сестри :) а один знак зодіаку))) і згідно свого знаку я маю якраз найбільше вірити у всякі містичні речі :)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Shalimar » 04 січня 2011, 01:15

taranjka написав:а які яскраві, а які нє? я з сестрою настільки схожа (і зовнішньо і характер), шо ніхто не скаже, шо ми сестри :) а один знак зодіаку))) і згідно свого знаку я маю якраз найбільше вірити у всякі містичні речі :)

Самые сильные, "знаковые" - это Лев, Скорпион, Водолей.
лично я бы еще выделила Овнов (женщин) и Рыбы - они особенные, очень выделяются
да, есть нетипичные представители своих Знаков
да, есть исключения из правил)
А с мистикой больше Рыбы связаны, им больше других пророческие сны снятся
и часто у них глаза миндалевидной формы
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мешканка » 04 січня 2011, 10:48

особисто я в гороскопи, ворожіння і всякого роду такі практики не вірю і вірити не буду! Як казала Марі, вірю в власний вибір і в Бога та його силу над нами. Гороскопи вважаю гріхом проти 2 заповіді ("не шукайте інших богів, крім Мене".)
Бувало, що вірила у всяке таке, вичитувала, цікавилась і керувалась тим, що хтось там про мене писав і т.д. , але, коли прийшов Бог в моє життя- те все відпало від мене.

Заради прохання Руженки пройшла той тест... Що вам скажу, пише запутано і багаторначно (хоча можливо відсотків 20 схоже на правду, але ці 20% можна застосувати до любих стосунків і любої сім"ї... В основному пише, що важко, але, якщо це справжнє кохання-то воно подолає усе! (банальні приємні слова, який кожен може протрактувати на власний розсуд.)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей