Глобальні оголошення!

Чоловік не слухається)))

Re: чоловік не слухається)))

Повідомлення Руженка » 23 грудня 2010, 01:41

Та бачили ті очі бачили.....тільки мабуть в окулярах були)))))))))))))))) :zybu: :zybu: :zybu: :zybu: :zybu: :zybu:
Руженка Офлайн

Повідомлення Радмила » 23 грудня 2010, 01:51

А я особисто. Так мрію колись, сказати свекрусі, що я думаю про її виховання і як воно мені боком вилазить.Така материнська любов робить чоловіків вічними дітьми. Мій чоловік розповідав, що він вперше! навчився запалювати газ в гуртожитку. На початках навіть нагріти їсти собі, була проблема.
Зараз він в мен зубастий. Життя навчило. Але оте вічне бажання мати няньку, мене часом трафляє. "Мама, а де мої штани. Ось одна шкарпетка, а де інша" . Ну яка я йому мама?
Все треба подати, піднести. Добре знає, де шафа де його речі. Але все одно мене мусить шарпнути. Подай, тобі ж не тяжко. І чого мене ніхто не годує. Хоч все гаряче на плиті стоїть. :x
Я ж необслуговуючий персонал. В мене є за ким гонити. А так наче троє дітей в хаті. :x :x :x
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Радмила » 23 грудня 2010, 02:10

А мене оте МАМА трафляє. Одна справа коли це при дітях. Але в мене ж є і ім'я.
Доходить до смішного, коли мамає в такііііі моменти. :gore: Кажу, ще раз мамнеш, відлучу від тіла.... Добре більш не буду, мама. :(
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення Руженка » 23 грудня 2010, 02:16

Гг) Це точно! Спочатку напевне у всіх класно, і думається, що то на все життя, що такого в житті ще не зустрічала....
витяг з життя.....

1. на початку стосунків........
Сонятко, дай мені будь ласка футболку, або ні давай я сам)))))))
Сонечко, хочеш жареної картошки? Я зроблю!
Ой, дякую, ти погладила мені сорочку!!!

2. пройшло трохи часу....
Роза, я ж просив футболку???????????????? :scare:
Шо їсти ше нема?????????????? Нормально........ :x Ладно, не треба!
Я кажу: "А ти бачив, я тобі сорочку погладила?" - "Га?, Шо?, а ну добре, дякую....."
Руженка Офлайн

Повідомлення mala-karta » 23 грудня 2010, 02:17

:scare:
Радмила,
мій би злякався, бо я таке можу :lol:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Радмила » 23 грудня 2010, 02:21

Руженка 100%
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Marta » 23 грудня 2010, 03:14

А я Марта, то мене скорочено так і називає "Ма", але так само і свою маму, то часом обидві відгукуємось, коли в гостях в них))
Але так було і до весілля, я- Ма, він - Па, (Павло), так що не обіжаюсь, але одного разу сказала, що мене возбуждає, коли він говорить Марта, то тепер частенько Маррррррта!!!! :zybu:
Marta Офлайн

Повідомлення мешканка » 23 грудня 2010, 10:15

ой...начиталась я тут...і смішно і грішно...
Спробую свою лепту внести-може кому щось підкаже...
От що я думаю на випадок такий безвідповідальностей з боку чоловіка... Може б то його привчати поступово, крок за кроком, як дітей в школі-від простого до складного, від зрозумілого до незрозумілого і таким чином вміло дозувати ті доручення, щоб на початках було одне два, а з часом, все більше і більше... (за умови, якщо справлятиметься з тими двома ;) )Звісно, тут треба набратись неабиякого терпіння і сили волі, але ж бажаний результат таки того вартий. І, як би там не було, але наші половинки-вони найкращі для нас...О...і не забувати про похвалу та лестощі за вчасно виконане доручення...
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 23 грудня 2010, 19:40

Може б то його привчати поступово, крок за кроком, як дітей в школі-від простого до складного, від зрозумілого до незрозумілого і таким чином вміло дозувати ті доручення, щоб на початках було одне два, а з часом, все більше і більше... (за умови, якщо справлятиметься з тими двома ;) )Звісно, тут треба набратись неабиякого терпіння і сили волі, але ж бажаний результат таки того вартий.

Видно,що вчителька писала :lol: ,я нажаль до такого не маю ні педагогічних здібностей ні терпіння .

А мене оте МАМА трафляє. Одна справа коли це при дітях. Але в мене ж є і ім'я.
Доходить до смішного, коли мамає в такііііі моменти. :gore: Кажу, ще раз мамнеш, відлучу від тіла.... Добре більш не буду, мама.

Мене чоловік взагалі колись міг десь на людях ,в супермаркеті взяти за вухо і покрутити,як якогось хлопчура ,що провинився,та би мовити жартома і любя ,наприклад перед самою касою ,де на нас хоч не хоч звертають увагу.Мені аж мову віднімало від таких жартів,не памятаю чи то він в мене за те колись добре получив,чи може просто останнім часом рідко разом на людях буваємо,але вже того не робить.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: Чоловік не слухається)))

Повідомлення Super Pap » 07 квітня 2011, 13:27

у кожного буває заскок... головне щоб з цим він хотів боротись,виправлятись
Super Pap Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Heise IT-Markt [Crawler] і 0 гостей