Nymydora » 10 грудня 2010, 15:12
в нас зелена гречка зі сметаною - завжди на сніданок,
супи-пюре зі всіх овочів, що є в хаті, суп на червоній сочевиці, капусняк, інколи без картоплі навіть, фасольковий суп, гороховий з сухариками (сушу в духовці порізаний на кубики хлібчик), грибний.
каші (крім пшоняної, бо чоловік не їсть) - крім традиційних гречки-кукурудзи-рису з овочами - гарбуз з рисом, рідше з пшоном і обов'язково з маслом, іноді пшенична, перлова, горохова.
з іншого - овочеве рагу, цвітна капуста на парі, полита розтопленим маслом, посипана тертим яйцем, рисові макарони, рідше - макарони з твердих сортів пшениці, тушена в сметані фасолька , гриби - часто: печериці, гливиЮ, маслюки, білі, рижики.
риба - вкрай рідко і тільки запечена
салати: капуста+морква+цибуля+сметана АБО сир з часником; яйця+цибуля+сметана (улюблена страва мого мужа), ну і сезонні салатики. Як маю пророщену пшеницю, додаю в салати теж.
+ канапки з авокадо з часником в нас з'їдаються, як окрема страва (може бути на вечерю, наприклад).
Ще можемо просто випити по склянці сметани з подільським хлібом.
Може меню не дуже різноманітне, зате більш-менш здорове.
Востаннє редагувалось
Nymydora в 10 грудня 2010, 15:15, всього редагувалось 1 раз.

Мрії збуваються