Глобальні оголошення!

Українців ставлять на коліна?

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Українців ставлять на коліна?

Повідомлення Chocolat » 26 листопада 2010, 17:51

Я взагалі в шоці від того, що бюджетник платить податок, який потім піде йому ж на зарплатню, з якої знову ж таки стягнуть податок...

Та не треба бути великим фінансистом, щоб знати, що податки сплачують усі, прості вчителі, і прості лікарі, etc. Така вже реальність, що чим більша зарплатня у бюджетника, тим більший податок. Не ображайтеся, Перлинко, але тут йдеться не про взаємні образи між працівниками державної чи приватної сфери, а про нерівне становище обидвох сторін в державі, адже, якщо на те пішло і ви і ми забезпечуємо її, себто держави, життєдіяльність. Ви пишете, що зробили свій вибір, то чому вас дивує, що його зробив хтось інший. Хтось же повинен бути і простою вчителькою, і лікаркою, і викладачем....
Чи ви думаєте, що пишучи приміром дисертацію, молода людина йде на менші ризики і жертви?
Вибачте, але виходячи із назви гілки, йдеться все-таки про інше....
Chocolat Офлайн

Повідомлення Naya » 26 листопада 2010, 19:30

Перлинка написав:І цікаво що то за така група товару,на якій можна накрутити 200%?Зараз і 100% мало хто накручує,і коли криза нагрянула багато хто поврізав накрутки і я в тому числі.Бо можу накрутити ї 300 ,але хто ж то купить?тому шукається золота середина та інші методи ,наприклад у мене асортимент та кількість товару зросла вдвічі а заробітки лиш в гривнях залишились колишніми,а в доларах відповідно меньші.

нууууууууууу..
по всіх групах точно не пройдуся, але...
санки які ми замовляли...ціна виробника - 97 грн
Ціна санок на ринку - 220 грн....
Скільки то відсотків?

але суть не в тому.
я би хотіла обговорити окремі спірні моменти в новому кодексі.
Перечитувати кодекс - дуууже багато буков....а в мене мала дитина..і ше форум (друга дитина), часу не так багато, то хоча б окремі важливі положення та моменти хотіла, щоб були тут винесені (може хто по роду діяльності розбирався в тому й знає що до чого) та обговорені. Щоб бути в курсі що діється.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Перлинка » 26 листопада 2010, 19:34

А ти впевнена,що продавець на ринку купив ті санки у виробника по предоплаті?може він не має інтернету,і про виробника навіть не чув.А купує в оптовика-посередника в Одесі чи за рогом ,та ще й з відстрочкою наприклад по 150 грн.
Востаннє редагувалось Перлинка в 26 листопада 2010, 19:36, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Naya » 26 листопада 2010, 19:35

я не знаю. все може бути. сперечатися не буду. Якщо брати через десяті руки, то так і виходить.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Перлинка » 26 листопада 2010, 19:46

можу навести приклад зі свого досвіду.

Купувала товар в Києві на крутій фірмі,яка рекламується в журналах як бренд.

Допустимо роздрібна ціна 100 грн,вони роблять мені як оптовику скидку 50%,я купую у них за 50 грн.Це приклад на 1 одиницю товару.

При тому що ніколи мене на очі не бачили,а лиш по телефонному дзвінку збирають мені на 36 тис.грн(долар тоді був по 5,це більш як 7000 у.е) товару з великою відстрочкою,тобто віддавати треба було по мірі того як продається.Я на радостях звісно ж нахапала,бо чим більше товару тим краще.

А потім випадково на базарі бачу таке ж за 8-10 грн по гуртовій ціні.Хтось також міг би подумати,що я накрутила 1000%
То було ще до кризи,і добре що попродавалось,зараз таких дурних нема,всі хочуть як можна дешевше.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 27 листопада 2010, 12:49

Перлинка написав:У мене працівники зараз заробляють в середньому 2000,я плачу порівняно з іншими щедро,тобто по максимуму,ми колись всі разом заробляли менше,я поставила їх тільки на відсоток,і сказала буду заробляти я -заробите і ви.Мені вже немає звідки платити за них в пенсійний.Я маю ще десь 13000 грн витрат на оренду світло і всякі збори побори.Виплачую кредити з шаленими відсотками,і з того всього мені залишається не густо.Звісно що більше ніж заробляють мої працівники але так має бути,це закони економіки.Тепер якщо я запропоную своїм працівникам самим сплачувати за себе в ПФ ,не думаю що вони дуже від того зрадіють.

По-перше працівники не повинні самі сплачувати внески в ПФ, це протизаконно. В такому випадку Ви просто порушете закон.
А тепер давайте подивимось, що відбувається. Якщо підприємціі не сплачують за працівників в ПФ відповідні внески, то не наповнюється ПФ. В нас і так працюючих менше ніж пенсіонерів, ще і майже вся зарплата в тіні. В результаті ПФ, дуже бідний. І от-та бабуся яка живе поруч з Вами не може розраховувати на достойну пенсію. Байдуже, що вона може в школі пропрацювала 30 років. Отож не сплата внесків це злочин впершу чергу проти пенсіонерів.
Далі.Підприємець, який не сплачує відповідні внески за своїх працівників, обкрадає їхне майбутнє, бо ці люди будуть мати лише мінімальну пенсію. Вони заробляють для підприємця матеріальні блага, а розраховувати можуть на ....

Звичайно, правда в кожного своя. Хочеться і заробити, і дітей вдіти і забавку купити. Але чиї це гроші? Кому їх не додали? І як же заповідь Божа "не вкради"? Чи "не вкради2 не дорівнює "не додай"? Мабуть тут відповідь теж у кожного своя.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Natalinda » 28 листопада 2010, 02:53

Радмила написав:Підприємець, який не сплачує відповідні внески за своїх працівників, обкрадає їхне майбутнє, бо ці люди будуть мати лише мінімальну пенсію. Вони заробляють для підприємця матеріальні блага, а розраховувати можуть на ....

А скільки я знаю працівників, які самі згідні і шукають роботу із зарплатнею в конверті зі словами "до пенсії ще дожити треба"

Хоча загалом Радмило, я згодна з написаним
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 29 листопада 2010, 22:36

По-перше працівники не повинні самі сплачувати внески в ПФ, це протизаконно. В такому випадку Ви просто порушете закон.
А тепер давайте подивимось, що відбувається. Якщо підприємціі не сплачують за працівників в ПФ відповідні внески, то не наповнюється ПФ. В нас і так працюючих менше ніж пенсіонерів, ще і майже вся зарплата в тіні. В результаті ПФ, дуже бідний. І от-та бабуся яка живе поруч з Вами не може розраховувати на достойну пенсію. Байдуже, що вона може в школі пропрацювала 30 років. Отож не сплата внесків це злочин впершу чергу проти пенсіонерів.
Далі.Підприємець, який не сплачує відповідні внески за своїх працівників, обкрадає їхне майбутнє, бо ці люди будуть мати лише мінімальну пенсію. Вони заробляють для підприємця матеріальні блага, а розраховувати можуть на ....

Звичайно, правда в кожного своя. Хочеться і заробити, і дітей вдіти і забавку купити. Але чиї це гроші? Кому їх не додали? І як же заповідь Божа "не вкради"? Чи "не вкради2 не дорівнює "не додай"? Мабуть тут відповідь теж у кожного своя.

Радмило,ви почитайте будь ласка уважно що я написала,а тоді коментуйте,я плачу 2000 грн за 20 робочих днів звичайному продавцеві без вищої освіти та інших досягнень,які працюють в теплі та комфортних умовах,вважаю що це досить достойна зарплата,максимум з того що я можу виділити,можу дати їм по 1000 грн,як платять всі інші ,і буду платити в пенсійний фонд за них,думаєте вони від того будуть задоволені.Їх ніхто не силує у мене працювати на таких умовах,тому я не вважаю що когось обкрадаю.Нехай йдуть до інших де за них будуть платити в ПФ і на руки давати копійки.

Як це працівник сам за себе не платитть?Офіційно то гроші я повинна віднести в ПФ,але стягуються ж вони із ЗП працівника ,як і у бюджетників.
Що тепер і доведеться мені зробити(або будемо ділити навпіл),бо ці витрати я понести не можу.То кому від того закону стане гірше ПП чи звичайним людям?

Нехай спочатку олігархи махінатори,контрабандисти ті що міліарди в тіні прокручують посплачують те що їм належить по закону,а тоді вже я.Найшли крайніх млін,тільки почали вичухуватись з тої бідноти,до держави не йду і нічого від неї не чекаю,і на пенсію її не розраховую,по біржам не тиняюсь,а навпаки створюю нові робочі місця,годую сімї тих людей,і ще виявляється що я когось обкрадаю.

У мене є сімя з дітьми інвалідами яким я допомагаю,і знаю точно куди ті гроші підуть,а не партіїї регіонів ,щоб позакривати їх дзюри бо вони на вибори потратились .
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 29 листопада 2010, 23:02

Тим хто радіє з того що зараз твориться,скажу одне,що дуже помиляєтесь:

-все буде як і раніше і низькі пенсіїї і бідна держава

-буде процвітати корупція в ще більших масштабах,підприємці не будуть дотримуватись нового закону ,бо для багатьох він буде непосильним.

-касовий апарат на будь-якій торговій точці ,то взагалі дурня.Від нього більше гемору ,ніж користі як для ПП так і для держави.Мені чесно кажучи легче заплатити вже більше того фіксованого податку,аби було поменьше писанини та звітів.А з касовим апаратом їм завжди знайдеться до чого приколупатись,тому давай знову хабаря ,аби відчепились,бо як почнуть штрафувти по закону,то будуть ще не такі видатки.І що думаєте тій бідній бабусі щось з того хабаря перепаде?

В будь-якій іншій цивілізованій державі я готова сплачувати всі податки збори та побори ,бо знаю куди вони підуть.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей