Глобальні оголошення!

Жаліємося :( 1

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Жаліємось :(

Повідомлення Marta » 25 листопада 2010, 20:25

Дівчатка, всім дякую за підтримку, вже все ок!)
Чоловік мій трохи шарить)))
Це дійсно ті куки, чи що, там тре було щось почистити, або Віндоус міняти.
Не переходьте по ссилках!

Неля, співчуваю...((( мож хоть вдень з нею ляж трошки поспи?...

Аліса, теж не знаю, в що вдівати свою малу- сьогодні оділа в зимову куртку+Демари, кофту дала легшу, проте, все одно здається, що то ще зарано? хоча вона мокра не була.. Скоріш би мінусова температура..))))))
Marta Офлайн

Повідомлення lore1ei » 26 листопада 2010, 16:12

От щойно з рошенівського дитячого майданчику.
Повно діток, а серед них зграя підлітків, навіть може то вже не підлітки, а старшокласники.
Гойдаються високо, копають качелі, трощать гірки, курять, мат за матом...жах...і за цим усім спостерігають чоловіки, батьки(саме чоловіки) діток.
І так спокійно, хоть би хто зауваження зробив.
То мусіла щось сказати, не втрималась. До мене ще одна жіночка приєдналась.
То обізвали мене чокнутою мамашою(
От такі дітки ростуть.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення mala-karta » 26 листопада 2010, 17:06

:dash:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 26 листопада 2010, 21:01

Я дивлюсь так- якщо батьки зауважень не роблять, то я роблю.
А батьки є, я вам скажу......всякі....
В парку тоже на рошенівському майданчику, якась мамаша приволокла свого малого і пустила-ну він реально такий, як наші- приблизно 1,5-2 роки. Сіла собі на качелю ту велику з подружками і все!
А він ні кататись сам не вміє, нічого.
То я мусила ту дитину спускати- потім свою, бо він то виліз на горку- і сидить. Після нього черга.
Мама сидить дивиться. 3 хв сидить. Я кажу- давай спускайся. Він - ноль. Я до мами - "Він спускатись буде? "
мама "не знаю, хоче-хай спускається, мені все одно"...
І пофіг, шо ззаді купа дітей чекають своєї черги.
А потім малий заліз з нашими в мокре листя, став весь грязний, як вона його шарпала, як кричала!(((
Блін, так і хочеться стукнути по голові таку мамочку, або сказати, щоб підняла свою попу і пішла дивитись за своєю дитиною!
Тре так і сказати, просто ввічлива я...))
Marta Офлайн

Повідомлення lore1ei » 27 листопада 2010, 10:31

Marta написав:Я дивлюсь так- якщо батьки зауважень не роблять, то я роблю.
А батьки є, я вам скажу......всякі....
В парку тоже на рошенівському майданчику, якась мамаша приволокла свого малого і пустила-ну він реально такий, як наші- приблизно 1,5-2 роки. Сіла собі на качелю ту велику з подружками і все!
А він ні кататись сам не вміє, нічого.
То я мусила ту дитину спускати- потім свою, бо він то виліз на горку- і сидить. Після нього черга.
Мама сидить дивиться. 3 хв сидить. Я кажу- давай спускайся. Він - ноль. Я до мами - "Він спускатись буде? "
мама "не знаю, хоче-хай спускається, мені все одно"...
І пофіг, шо ззаді купа дітей чекають своєї черги.
А потім малий заліз з нашими в мокре листя, став весь грязний, як вона його шарпала, як кричала!(((
Блін, так і хочеться стукнути по голові таку мамочку, або сказати, щоб підняла свою попу і пішла дивитись за своєю дитиною!
Тре так і сказати, просто ввічлива я...))

знайомо, Марта, а ще знайомо, коли діти відбирають іграшки і штовхаються, а мама така довольна каже, о, він у мене вміє за себе постояти.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Naya » 27 листопада 2010, 12:09

ну тут таке ше питання..
Коли Софка відбирає іграшки в Ждана, то він реве на цілий парк. І тоді я сама кажу: а ти не давай, відбери і т.д.
І Камісія каже. А ще Софія може його за жбари взяти і пхнути..або обняти й цілувати...а він все одно в плач...
то я б таки хотіла, щоб мій хлопчисько був трохи шустріший.
І бачу, що спілкування з Софією йде на користь. Хоть вона його замагає, але він вже таак просто не здається.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Alisa » 27 листопада 2010, 12:14

Не Софійка, а школа виживання :good:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Melisa » 27 листопада 2010, 14:00

:lol: :lol:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення lore1ei » 27 листопада 2010, 16:36

Naya написав:ну тут таке ше питання..
Коли Софка відбирає іграшки в Ждана, то він реве на цілий парк. І тоді я сама кажу: а ти не давай, відбери і т.д.
І Камісія каже. А ще Софія може його за жбари взяти і пхнути..або обняти й цілувати...а він все одно в плач...
то я б таки хотіла, щоб мій хлопчисько був трохи шустріший.
І бачу, що спілкування з Софією йде на користь. Хоть вона його замагає, але він вже таак просто не здається.

ну Камісія хоч на весь парк не кричить, яка в неї дитина, як вміє здачі давати і стояти за себе.
плюс ваші дітки вже довго тусять і ви знаєте один одного.
я стараюсь привчати дитину не штовхатись і ділитись іграшками.

ми вже теж з Софкою стикались, на слінгоздибанці, Аня брала її іграшки(не забирала в неї, вони лежали на підлозі), Соня забирала, Аня її лупила рукою за то,але то Камісія сама дозволила, я б Ані таке заборонила робити.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Перлинка » 30 листопада 2010, 20:27

От щойно з рошенівського дитячого майданчику.
Повно діток, а серед них зграя підлітків, навіть може то вже не підлітки, а старшокласники.
Гойдаються високо,

Ой,я одного разу влітку думала що мене побють на тій площадці:
Купа дітей,я з двома,правда був ще чоловік ,але всеодно обоє біля мене крутились,доця вже контрольована,а малий біжить стрімголов варто лищ голову повернути.
Дівчинка років 10-12 розгойдала качелю зі всієї дурі 100 % могла б забити дорослого,а не дитину,площадка тісна 2 кроки туди -сюди і я вже свого ледь з-під тої качелі врятувала,потім ще двоє діток такого ж віку чуть не попали,батьки врятували.Мені кілька раз серце стало.Дивлюсь якийсь мужик поряд з качелею стоїть регочеться.Питаю
-То ваша так сильно гойдається?
Він відповідає
-Ні не моя
Я підходжу до качелі,бо весь цей час чекала,що мала спамятається,або батьки щось скажуть,зупиняю качелю,і кажу
-Дівчинко ,тут так сильно гойдатись не можна,бо тут гуляє багато малесеньких діток,які можуть вскочити під качелю,так можна кататись десь у дворі ,де нікого навколо тебе немає.

Пройшло хвилин 10-15 .Мала вся в сльозах приводить мамашу,певно з бару,бо на площадці її не було ,яка починає мене вичитувати,що я її дитині не дала погойдатись,бо площадка общєствєнна ,а не лиш моя.
Мені зазвичай палець в рот не клади,але в мене злість вже прошла,а в мамаші очі налиті кровю,мовляв свою дитину я мала тримати за руку ,а її мала кататись так як їй заманеться.Добре що підключились мамочки,почали на неї верещати і вона сприснула,а так причепилась до мене і давай ще стосунки зясовувати,хоч думаю насправді,то я мала взяти ту малу за руку і відвести до мами,щоб та навчила її кататись на качелях в громадських місцях,де купа маленьких діток.але шо така мама може навчити...
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей