vikilandi » 18 жовтня 2016, 12:31
Dolorosa, на сьогоднішній день ми взагалі виключили 24-ту школи.
До школи мистецтв ходила, поспілкувалась там з мамочками. Вони мені все так розхвалили, що в мене підозра, що вони мене прийняли за тьотку з контролюючих органів. Так вже все солодко розписали.
Особисто мені приміщення не сподобались. Але великий плюс, що дітей мало, всі знаються. Помітил, що старшокласники ставляться з повагою до молодших, немає "дєдовщини", в туалет малечу пропускають без черг. Першачки там не сплять, але група продовженого дня є. Вчителька на групу міняється. Ходять їсти у 24-ту. Здається спортзалом користуються також у 24-й школі. Старшокласники на деякі уроки можуть переходити в інше приміщення (другий поверх будівла навпроти, де танцювальний клуб). Вступ у школу за конкурсом (ритміка, ммузика, малювання). Початкова школа вивчає всі напрямки мистецтв, потім йде поділ за напрямками (художній, музичний). класи хоч і діляться на А і Б, але займаються в однієї учительки, а власне поділ відбувається під час мистецьких уроків. На паралелі зазвичай 30-32 учня, тобто в класі 15-16 діток, а на мови, математику ще діляться на підгрупи. Уроки йдуть парами. Вартість навчання 150 грн/міс + харчування.
Може щось забула написати або не знаю, то питайся, буду дізнаватися і відписувати. І тебе прошу повідомляти про свої митарства вибору школи)