Глобальні оголошення!

Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Повідомлення Ленка » 06 жовтня 2016, 16:19

Моя старша як ходила в недільну школу, так і всі дітки пішли в перший клас. Літом вони спілкувались між собою, деякі. Як прийшли на перше вересня то такі раді бачити були один одного, що не могли наговоритись і на лінійці ми їх тільки заспокоювали ))).
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Повідомлення Dolorosa » 08 жовтня 2016, 11:32

звітую про 12 школу (Дружба) - підготовчі заняття Школа Пізнавального Розвитку проводять в пятницю після обіду, витрати - на начальні зошити, папір та ін.канцтовари, уроки (три заняття по 30 хв, між ними перерви) будуть почергово вести 2 вчительки (на волонтерських засадах, тобто безкоштовно)
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 152 раз.
Подякували: 135 раз.

Повідомлення Dolorosa » 17 жовтня 2016, 15:11

школа 13 на Острозького - підготовчі заняття щонеділі на 10 ранку, три завдання по 30 хв - математика, грамота і англійська, 75 грн за день занять або зі знижкою 240 за місяць. акцент робиться саме на англійській мові, гроші проводять через банківські реквізити мовного центру The BEST.
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення vikilandi » 17 жовтня 2016, 18:00

А ми таки остаточно відмовились від підготовки по неділях в 24-й. Все ж таки хоч один день в тиждень треба бути разом, а не пажем майбутнього школярика). Ходить на підготовку до нас в сільську школу. Заняття по суботах з 10-ї до 12:30. Вартість 25 грн/день і + 42 грн зошит. Вчителька мені сподобалась. Почула про неї гарні відгуки від мам. Правда, не сподобалась дошка в класі. За часів мого шкільного життя таких уже не було(((((((
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Повідомлення Dolorosa » 18 жовтня 2016, 11:25

vikilandi а в перший клас плануєте все ж в 24? що новенького про школу мистецтв дізнались?
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення vikilandi » 18 жовтня 2016, 12:31

Dolorosa, на сьогоднішній день ми взагалі виключили 24-ту школи.
До школи мистецтв ходила, поспілкувалась там з мамочками. Вони мені все так розхвалили, що в мене підозра, що вони мене прийняли за тьотку з контролюючих органів. Так вже все солодко розписали.
Особисто мені приміщення не сподобались. Але великий плюс, що дітей мало, всі знаються. Помітил, що старшокласники ставляться з повагою до молодших, немає "дєдовщини", в туалет малечу пропускають без черг. Першачки там не сплять, але група продовженого дня є. Вчителька на групу міняється. Ходять їсти у 24-ту. Здається спортзалом користуються також у 24-й школі. Старшокласники на деякі уроки можуть переходити в інше приміщення (другий поверх будівла навпроти, де танцювальний клуб). Вступ у школу за конкурсом (ритміка, ммузика, малювання). Початкова школа вивчає всі напрямки мистецтв, потім йде поділ за напрямками (художній, музичний). класи хоч і діляться на А і Б, але займаються в однієї учительки, а власне поділ відбувається під час мистецьких уроків. На паралелі зазвичай 30-32 учня, тобто в класі 15-16 діток, а на мови, математику ще діляться на підгрупи. Уроки йдуть парами. Вартість навчання 150 грн/міс + харчування.
Може щось забула написати або не знаю, то питайся, буду дізнаватися і відписувати. І тебе прошу повідомляти про свої митарства вибору школи)
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Dolorosa » 18 жовтня 2016, 13:57

vikilandi з 24 ми аналогічно ))
а щодо школи мистецтв - вони прям конспіратори, всю інформацію просто видушувати доводиться. Приміщення мені теж не подобається, а ще те, що мистецькі предмети доставляють часом в суботу, так само діє умовна друга зміна - теж мистецького циклу предмети ставлять в другій половині дня. щодо сніданків теж не знаю - чи ведуть в 24 чи без них.
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення taranjka » 18 жовтня 2016, 14:03

vikilandi і на деяких уроках сидять по 2 на одному стільці. на паралелі більше 40 учнів (пишу за теп. 2 клас)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення vikilandi » 18 жовтня 2016, 15:07

Скоріше за все буду там знову у пятницю, то обовязково ще й зайду у тей 2-й клас. Повторюся, мами з якими я розмовляла на порозі школи співали тільки дифірамби)
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення taranjka » 18 жовтня 2016, 15:14

vikilandi я напевне з реалісткою спілкуюся ;) в їх другому класі краса - там ремонт за їх рахунок зробили, капітальний. обійшлося напевне більше ніж по півтори тисячі з кожного. не знаю де там які уроки відбуваються, але казала що деякі от так по двоє на стільчику і сидять :pardon:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Школи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість