Я від літа робила гель-лак, загалом задоволена, в мене досить швидко нігті відростають, та й домашньої роботи постійно купа, не завжди рукавачки вдягаю, тому ідеальними нігтики були (без облущень) максимум два тижні, деколи до трьох дотягувало.
Моя майстер Люда мала спочатку лаки однієї фірми, то потім і сама казала, що вони трошки гірші, зараз має інші, кращі. Лише ціна піднімаєтьс постійно, тому тепер вже задумуюся, ще певно перед доціним ДН зроблю, а далі перерив знову.
А чому знову... останній раз робили мені в Арт центрі на острозького, за репост в контакті безкоштовнйи манікюр

..... Кошмар виявився в тому, що він не протримався добу - все потріскало

І це при тому, що того вечора ми були в гостях, додому прийшли, малеча заснула по дорозі, і все, що я зробила, що ну могло б бути травматичним для того лаку - то прийняла 10 хв максимум душ...... Зранку як глянула - весь лак в тріщинах.... обрізала нігті під ноль так би мовити (бо знімати то трохи тривала процедура, а мала з малою на заняття Їхати), то ще з таким пару днів походила навіть.... ото вам і виграш...
Ще дуже мені та майстер візитку дала, заходьте, мол... В житті сама не піду і нікому не пораджу, навіщо таке робити. Зробіть краще знижку там 30% чи 50%, але зробіть якісно, щоб людина захотіла іти до вас.
І стосовно техніки - так мені поспилювала мої досить міцні нігті, що тепер тоненькі стали

.... Одним словом, дівчата, обминайте цей манікюрний кабінет.....