Глобальні оголошення!

Педикюр і манікюр

Модератор: Yummy mummy

Re: Педикюр і манікюр

Повідомлення Кокетка » 28 лютого 2016, 13:25

ой)) я мала на увазі чи ти нарощуєш нігтики, чи покриваєш лаком свою довжину )нігтя . а що означає що у тебе поганенькі нігті? тобі форма не подобається? чи розслоюються?
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Natalinda » 29 лютого 2016, 01:35

я покриваю свою довжину
А поганeнькі, то розслоюються і мякі дужe.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Ulkanet » 29 лютого 2016, 01:38

ой, а в мене навпаки дуже тверді. :sad: нераз так сама себе поцарапаю сильно :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Кокетка » 29 лютого 2016, 01:45

так це добре)) Улянка) :wink:
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Vikibee » 29 лютого 2016, 14:23

У мене одне розчарування: тримається гель - лак від 3-х днів до тижня максимум. Різні майстри по-різному трактують: неякісні матеріали, поганий майстер, фізіологія, ГВ.... Одним словом, ще від літнього моря, відколи робила останній раз, даю нігтям спокій, змащую ефірним маслом лимона, потім покриваю Умною емаллю, нормальний вигляд, не хочу більше ніяких гелів, в мене після них нігті жах(
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Natalinda » 29 лютого 2016, 14:25

Vikibee тобто і гель-лак і гель тримаються погано?
в мене гель-лак теж не тримається(( хоч він більш "щадящий" як я розумію
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення !OLGA! » 29 лютого 2016, 14:40

Я покривала гель-лаком. Класно звичайно, не потрібно тратити час кожних 2 дні на догляд за нігтями. Але після зняття мої нігті в жахливому стані: тоненькі, м'ягенькі і т.д. Тому вирішила що більше не буду цього робити. Чистку нігтів та надання форми я вмію робити сама, купила всі необхідні для цього інструменти. Тим більше, що в мене це виходить дуже добре,так кажуть мої коліжанки, яким роблю манікюр і які регулярно тепере з'являються в мене вдома :hi:
Зображення
!OLGA! Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 289 раз.
Подякували: 162 раз.
Діти: Синочок

Повідомлення Vikibee » 29 лютого 2016, 17:27

Natalinda, робила і гелем, і акрилом, не тримається, за три дні вже є перші надлущення(
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення okcana » 15 березня 2016, 23:03

А це мій манікюр. ходила до Віри в суботу:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
okcana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 935 раз.
Подякували: 607 раз.
Діти: дівчинка Настуся, 5 рочків

Повідомлення Ольчик » 16 березня 2016, 15:47

Я від літа робила гель-лак, загалом задоволена, в мене досить швидко нігті відростають, та й домашньої роботи постійно купа, не завжди рукавачки вдягаю, тому ідеальними нігтики були (без облущень) максимум два тижні, деколи до трьох дотягувало.

Моя майстер Люда мала спочатку лаки однієї фірми, то потім і сама казала, що вони трошки гірші, зараз має інші, кращі. Лише ціна піднімаєтьс постійно, тому тепер вже задумуюся, ще певно перед доціним ДН зроблю, а далі перерив знову.

А чому знову... останній раз робили мені в Арт центрі на острозького, за репост в контакті безкоштовнйи манікюр :***: ..... Кошмар виявився в тому, що він не протримався добу - все потріскало :ireful: :dash: :scare: І це при тому, що того вечора ми були в гостях, додому прийшли, малеча заснула по дорозі, і все, що я зробила, що ну могло б бути травматичним для того лаку - то прийняла 10 хв максимум душ...... Зранку як глянула - весь лак в тріщинах.... обрізала нігті під ноль так би мовити (бо знімати то трохи тривала процедура, а мала з малою на заняття Їхати), то ще з таким пару днів походила навіть.... ото вам і виграш...
Ще дуже мені та майстер візитку дала, заходьте, мол... В житті сама не піду і нікому не пораджу, навіщо таке робити. Зробіть краще знижку там 30% чи 50%, але зробіть якісно, щоб людина захотіла іти до вас.

І стосовно техніки - так мені поспилювала мої досить міцні нігті, що тепер тоненькі стали :scare: :scare: :scare: .... Одним словом, дівчата, обминайте цей манікюрний кабінет.....
Зображення
Ольчик Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 205 раз.
Подякували: 134 раз.
Діти: Донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей