Глобальні оголошення!

Ляльковий театр

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Ляльковий театр

Повідомлення TaniaPicaSSo » 22 лютого 2016, 22:06

nelly написав:Найбільше сподобалася жінка Касима і Хасан)))

Це ж треба, а мені та Фатіма єдина, хто не сподобався зовсім. Мене дуже напрягав її акцент а-ля кавказький, і оте постійне "вах", і взагалі вона постійно говорила як істеричка. Мені особисто її було у виставі забагато. А Касим дотепний вийшов ))
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення pan_kotskyy » 23 лютого 2016, 00:51

Мені найбільше розбійники, такі мужчини ))) І їхні пісні для мене самі видовищні
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Natalinda » 23 лютого 2016, 00:57

Ох сиплетет мені тут сіль на рану :cry: Я так хотіла піти :cray: Юра то бачив, а я ні, і ніяк мені не виходило в цю неділю :sad:
Але дуже приємно читати що по 2 рази народ ходить!!!!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 06 березня 2016, 20:22

Хто був сьогодні на виставі "Півтори жменьки" Франківського театру? Я в шаленому захваті!!! Не знаю, чи всі вистави у них такі ж гарні, як ця (пригадую, один раз ми ходили на якусь їхню виставу, та я зовсім не пам"ятаю на яку, бо то було десь більше року назад), але ця мені надзвичайно сподобалась. Дуже відчутно було інший стиль, і неозброєним оком видно було, що це не наш театр. В нашому різні вистави бувають - більш вдалі, менш вдалі, але в наших от завжди відчутний трохи несмак і кітч, особливо в музиці, в їхніх пісеньках. Такі простенькі фонограмки бумцик-бумцик з дуже посереднім виконанням, все як не в стилі попсні, то а-ля шансон. А тут словами не передати, наскільки все було зі смаком зроблено, а музичний супровід просто бомба! Дія вистави відбувається ніби в Грузії в горах, і музика така чарівна, інструментальна, така трохи гуцульська. Плюс на барабані грали на живо на сцені і актори самі наживо співали, в той час як наші завжди використовують фонограму. І декорації дуже красиві. Ну декорації в нашому театрі теж мені завжди подобаються, а от музика в наших... ну я вже сказала. Ну і по сюжету дуже гарно все складено, стисло, жодного затягнутого діалогу. На заявлене 3+ цілком відповідає.

Єдиний мінус, що народу сьогодні було дуже багато, і відчутно багато таких, що перший раз. В залі було дуже шумно, багато дітей розмовляли, плакали, а ще фотографували зі спалахом, знімали відео на планшет і т.д. Оскільки нам довелось сісти майже в самому кінці, то часом моя дитина просто відволікалась від вистави на ці всі подразники, бо деколи навіть я сама не дочувала слів із вистави. Цікаво, від чого залежить кількість глядачів. А то один раз три ряди, а другий раз зал повен.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення !OLGA! » 06 березня 2016, 20:39

Я ніяк не зрозумію, який сенс людям виставу, концерт чи цирковий виступ знімати на телефон чи щось інше???
Вибачте що не в тему)
Зображення
!OLGA! Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 289 раз.
Подякували: 162 раз.
Діти: Синочок

Повідомлення pan_kotskyy » 07 березня 2016, 01:55

TaniaPicaSSo написав:а ще фотографували зі спалахом, знімали відео на планшет і т.д.

але ж перед виставою попереджають, що фото-відео зйомка заборонені... і невже вдома хтось переглядає ті уривки вистав...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Kisja » 07 березня 2016, 12:56

Ми були вчора на виставі - чисто випадково - планували в драмтеатр на Білосніжку, але відмінили виставу - от і пішли в ляльковий. Були на 14:30 - теж помітила, що зал незаповнений. Я теж в захваті від вистави - малій дуже сподобалося. Наступної неділі премєра нашого театру - Смачного, Тигре - теж плануємо піти.
А ще нам подобаються дитячі вистави в драмтеатрі - були правда два рази всього. ПЕрший раз - рукавичка - то звірята пекли пиріжки і потім пригощали діток в залі (половинками булочок). А цього року були на виставі "Малюк і Карлсон".
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення pan_kotskyy » 07 березня 2016, 13:10

О, то виходить, що на 12 зал був переповнений, а на 14:30 навпаки? Цікаво, чи то зазвичай так? Ми в основному стараємось на 12 піти, бо потім більше часу до вечора.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення TaniaPicaSSo » 07 березня 2016, 13:43

pan_kotskyy написав:О, то виходить, що на 12 зал був переповнений, а на 14:30 навпаки? Цікаво, чи то зазвичай так? Ми в основному стараємось на 12 піти, бо потім більше часу до вечора.

Мені те завжди було цікаво. Але то треба бути в один і той самий день двічі, щоб порівняти )))) Може ще який день попаде, бо ми по-всякому попадали. І на 12, що було три ряди зайнято, і на 14.30 з аншлагом - і навпаки.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Mama3 » 13 березня 2016, 22:33

Хтось ходив сьогодні на прем'єру? Які враження?
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1389 раз.
Подякували: 522 раз.
Діти: Два хлопчики Володя та Олежик і дівчинка Марічка

Поперед.Далі

Повернутись до Яскраві моменти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей