А ми недавно Куркова прочитали Школа котоповітроплавання то легко читалася і сподобалася нам обом (4.5 роки), Ще прочитали з серії Суч укр проза Щербатенко Пуп Землі або як Даринка світ рятувала, спочатку було щось важко второпати але отім стало все цікавіше, нормальна кнпижечка для старших 5-6 років. Ще прочитала я сама Крюса Тім Таллер або проданий сміх, написаний дуже просто спочатку думала що то бльше для старших діитей але зараз розумію що приблизно від 6 років можна його читати. Дуже сподобалася філософія твору: іноді самі дешевші речі для людини мають життєво важливу вагу, можна і дорослим прочитати хто ще не читав

. А для Марго прочитала того ж Крюса Флорентіну, така собі історя про милу дівчинку яка дуже хотіла робити добро а виходили лиш капості така нічого розповідь. Правда він пише якось так простовато але сюжет цікавий. Сьогодн вперше чомусь Петсона і Фіндуса прочитали, то я сама реготала, дуже сподобалося їх там кажете багатенько є? І почали сьогодні ще Джеймс та велетенський персик то потім скажу як воно піде. Якась тема в Роальда Дала важкого дитинства з хорошим закінченням

, треба поцікавитися його біографією.
І ще прчитали главу Мауглі то щось бачу що не сильно цікаво, хоч як на мене досить просто написано.
Я тепер практикую багато брати в біблотеці, вибір в обласній мене дуже радує, і є стимул за 2 тижні прочитати а не розтягувати на довго

Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр