Глобальні оголошення!

Дитяча художня література

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитяча художня література

Повідомлення alenka » 30 листопада 2015, 16:36

ні ще не читали, дуже вього багато маємо, невстигаємо читати. Тільки Пеппі ми і прочитали, теж сподобалася. А як їздимо десь далеко - то беру з собою аудіокнигу про Пеппі - дуже гарно виручає.
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення TYulia » 04 грудня 2015, 15:05

А зо скажете про "Казки дракона Омелька" від АБАБАГАЛАМАГА? Щось не можу в продажі знайти навіть в інтернеті.

P.S. Дівчатонька, як пишете про якісь книжки, то вказуйте, будь ласка, вік :pardon: :rose: Дехто має лінієчки, дехто знаються в реалі і знають діток, але на телефоні лінієчок не показує, та й деколи хочеться знайти відвуг про якусь книжку написаний давніше, і тоді треба вже добрі обрахунки робити відносно віку дитини на лінієчці.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Сяна » 04 грудня 2015, 15:24

TYulia написав:А зо скажете про "Казки дракона Омелька" від АБАБАГАЛАМАГА?

ми маємо і колись активно читали (десь у 2,5 - з роки), зараз (4 р) теж часом мала просить почитати, коли щось закінчимо і нового не почали
про саму книжку: є дракон Омелько і дружина Килина, він дуже любить казки придумувати, але нема їх розказувати кому, бо всі його бояться - це ж дракон. але якось він таки знайшов охочих послухати його казки і запросив до себе в гості на млинці дружини. і от поки вони йдуть вгості, сидять за столом, повертаються назад Омелько розказує казки невеличкі
тексту досить багато, за один раз можна і не всю нараз книгу прочитати
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення nelly » 04 грудня 2015, 19:12

А ми недавно Куркова прочитали Школа котоповітроплавання то легко читалася і сподобалася нам обом (4.5 роки), Ще прочитали з серії Суч укр проза Щербатенко Пуп Землі або як Даринка світ рятувала, спочатку було щось важко второпати але отім стало все цікавіше, нормальна кнпижечка для старших 5-6 років. Ще прочитала я сама Крюса Тім Таллер або проданий сміх, написаний дуже просто спочатку думала що то бльше для старших діитей але зараз розумію що приблизно від 6 років можна його читати. Дуже сподобалася філософія твору: іноді самі дешевші речі для людини мають життєво важливу вагу, можна і дорослим прочитати хто ще не читав ::Р: . А для Марго прочитала того ж Крюса Флорентіну, така собі історя про милу дівчинку яка дуже хотіла робити добро а виходили лиш капості така нічого розповідь. Правда він пише якось так простовато але сюжет цікавий. Сьогодн вперше чомусь Петсона і Фіндуса прочитали, то я сама реготала, дуже сподобалося їх там кажете багатенько є? І почали сьогодні ще Джеймс та велетенський персик то потім скажу як воно піде. Якась тема в Роальда Дала важкого дитинства з хорошим закінченням :nea: , треба поцікавитися його біографією.
І ще прчитали главу Мауглі то щось бачу що не сильно цікаво, хоч як на мене досить просто написано.
Я тепер практикую багато брати в біблотеці, вибір в обласній мене дуже радує, і є стимул за 2 тижні прочитати а не розтягувати на довго :hi:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення oksa_mal » 04 грудня 2015, 20:50

як то гарно коли вже діти самі читають - син читає, а донечка слухає "Пригоди песика і киці". :dance:
Зображення

Не тратьте деньги на одежду...Тратьте на путешествия...Какая разниця, сколько лет вашим кедам, если вы гуляете в них по Парижу.
oksa_mal Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 307 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення Natalinda » 05 грудня 2015, 12:13

TYulia написав:А зо скажете про "Казки дракона Омелька" від АБАБАГАЛАМАГА? Щось не можу в продажі знайти навіть в інтернеті.

P.S. Дівчатонька, як пишете про якісь книжки, то вказуйте, будь ласка, вік :pardon: :rose: Дехто має лінієчки, дехто знаються в реалі і знають діток, але на телефоні лінієчок не показує, та й деколи хочеться знайти відвуг про якусь книжку написаний давніше, і тоді треба вже добрі обрахунки робити відносно віку дитини на лінієчці.

От таки тре нам різні теми для більшечких і меньшечких, щось ніяк руки не дійдуть, та й поділити цю тему важкенько буде

МИ маємо, читали. Гарні малюнки, милий дракончик, якраз для меньшенькийх, бо можна читати по казці на день.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TYulia » 05 грудня 2015, 14:09

Поділити не обов'язково, бо особливо нам трьох річкам не знати куди дивитись, та й деякі книжки цікаві і в 2.5 і в 8. Наприклад Павутиння Шарлотти. До того ж форумчанок є дітки різного віку і вони можуть дати один пост але відносно різного віку.

А про дракона Омелька ніде в продажі не бачили? Думаю моєму тема з дракончиком мала б сподобатись.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Natalinda » 21 березня 2016, 21:43

Таранька як вам Дерманський?
Я от думаю що б то нового витягти, бо трохи поперечитували те що давно читалося, і хочеться мамі нового)))))
Ну і Синок досі памятає назву "Бабуся оголошує війну", ми якось разом в книжковому були, то йому в душу запала)))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення nelly » 21 березня 2016, 21:48

До речі щось мені згадалася казка про Синю бороду і думала довго чи то мені з дитинства придумалося що він жінок вбива,в то сьо взяла спецом прочитати, таки так вбив купу жінок, не казка а трилер прям якийсь :impossible: Марго після казки довго була розчулена прочитаним...
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення taranjka » 21 березня 2016, 21:57

ну про чудовиськ я їм прочитала три штуки - їм сподобалося. крамничка тітоньки мальви - Дарця сама прочитала, а зараз сама читає Король буків :) про що остання, важко сказати, бо вона мені її переказує :hi:
я їм зараз Нескінченну історію читаю - то Дарці цікаво, Амалія моментами слухає
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Дитяча читальня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість