Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся
Dolorosa написав:я рада за щасливих мам безпроблемних і здорових дітей, але мене вбиває їх категоричність.
Sms написав:erinaceus написав:TaniaPicaSSo А 10% або й більше це ті, кому щеплення протипоказані. То в чому ж вони винні? А претензії до розробників вакцини, які зробили її потенційно небезпечною для нещеплених і ще й можливо такою, що сама може спровокувати епідемію. Логіки не бачу ніякої
Протипоказом до щеплення є складні щахворювання нервової системи та імунної! Такі діти як правило в стаціонарі 100% часу. Про що Ви пишете?
Dribchuk написав: Не правда, в моєї дитини збільшена вилочкова залоза, що є порушенням імунітету і протипоказом до щеплень, вона не знаходиться в стаціонарі, правда і в садок не ходить, але ходить до школи, де за моїми опитуваннями приблизно 80% дітей щеплені, тому можу зрозуміти про що пишуть ті хто не робить щеплень дітям чи черезпротпокази чи без них. Це страшно що дитина може заразитися від щеплених діток, але і ізолювати свою дитину я не можу, так само як не можу робити щеплення опв яке може так само як і хвороба привести до паралічу.Тут дійсно для мами дуже складний вибір в будь якій ситуації шанси 50 на 50.
Повернутись до Здоров'я карапуза
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість