Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі

Повідомлення Оксанютка » 08 листопада 2015, 01:09

І в мене голова обертом йде від навали інформації. Вичитала, що навіть, якщо дитина і підхопить вірус від привитої дитини, то він буде ще в меншій концентрації, ніж у привитої, але таким чином дитина стане пасивно привитою.та всеодно якось страшно. :crazy: Питання, чи не мутує цей вакцинований вірус з часом.?
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення Dolorosa » 08 листопада 2015, 02:25

я б не стала так гостро ділити дітей на тих, що можна щепити. і тих. яким протипоказано,бо вони хворі і 100% часу в стаціонарі проводять. це як говорти про нормальних і приречених. відступ від теми, але справді є багато дітей з автоімунними захворюваннями, які вдається тримати в стадії відосно стабільної ремісії, що дозволяє більш-менш зберігати нормальну якість життя дитини, а щеплення (тим більше живою вакциною) - як бомба для організму такої дитини, непередбачувано як зрекошетить і чим закінчиться. я теж була за вакцинування, а тепер, після серйозного захворювання, лікарень, курсів препаратів, яких призначалось стільки, що вітамінні добавки нереально було ввести, бо це було забагато водночас для організму, я проти, можлива користь перевищує загрозу. таких дітей багато, автоімунні, хронічні хвороби, передбачають режим харчування, дня, постійні аналізи, але такі діти не приречені і не відкинені , прсто більше зусиль потрібно прикладати для їх нормального життя. і не треба звинувачувати батьків - ваш ризик - ваша вина, бо ви безвідповідальні і нещеплені, кожен потребує хоч мінімум захищеності, але то напевне не про нашу країну.
я рада за щасливих мам безпроблемних і здорових дітей, але мене вбиває їх категоричність.
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 152 раз.
Подякували: 135 раз.

Повідомлення Sms » 08 листопада 2015, 08:52

Dolorosa написав:я рада за щасливих мам безпроблемних і здорових дітей, але мене вбиває їх категоричність.

Ніякої категоричності. У вашій ситуації є "медвідвід" за показами. Ми теж його мали.

Ніхто не каже, що мама, що не прививає - безвідповідальна. Не домислюйте. Кожна робить свій вибір!Як вона вважає для своєї дитини. І це її вибір, і лише її!
Вище вірно було написано, що всі ми беремо на себе якись ризики і маємо за них нести відповідальність: і ті, що щеплюють дітей,і ті що ні :pardon:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Dribchuk » 08 листопада 2015, 23:08

Sms написав:
erinaceus написав:TaniaPicaSSo А 10% або й більше це ті, кому щеплення протипоказані. То в чому ж вони винні? А претензії до розробників вакцини, які зробили її потенційно небезпечною для нещеплених і ще й можливо такою, що сама може спровокувати епідемію. Логіки не бачу ніякої :dash:

Протипоказом до щеплення є складні щахворювання нервової системи та імунної! Такі діти як правило в стаціонарі 100% часу. Про що Ви пишете?

Не правда, в моєї дитини збільшена вилочкова залоза, що є порушенням імунітету і протипоказом до щеплень, вона не знаходиться в стаціонарі, правда і в садок не ходить, але ходить до школи, де за моїми опитуваннями приблизно 80% дітей щеплені, тому можу зрозуміти про що пишуть ті хто не робить щеплень дітям чи черезпротпокази чи без них. Це страшно що дитина може заразитися від щеплених діток, але і ізолювати свою дитину я не можу, так само як не можу робити щеплення опв яке може так само як і хвороба привести до паралічу. :dash: Тут дійсно для мами дуже складний вибір в будь якій ситуації шанси 50 на 50.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Sms » 09 листопада 2015, 00:12

Dribchuk написав: Не правда, в моєї дитини збільшена вилочкова залоза, що є порушенням імунітету і протипоказом до щеплень, вона не знаходиться в стаціонарі, правда і в садок не ходить, але ходить до школи, де за моїми опитуваннями приблизно 80% дітей щеплені, тому можу зрозуміти про що пишуть ті хто не робить щеплень дітям чи черезпротпокази чи без них. Це страшно що дитина може заразитися від щеплених діток, але і ізолювати свою дитину я не можу, так само як не можу робити щеплення опв яке може так само як і хвороба привести до паралічу. :dash: Тут дійсно для мами дуже складний вибір в будь якій ситуації шанси 50 на 50.

У більшості випадків, збільшення вилочкової залози у дітей, не вимагає лікування, до 5-6 років темп її зростання нормалізується, і всі проблеми пов’язані з цим, поступово проходять самі собою. Але щоб не загрузнути в хворобах до досягнення цього віку, потрібно приділити велику увагу зміцненню імунітету дитини та подбати про його правильне, здорове та збалансоване харчування....
....Що стосується планових щеплень, то збільшення вилочкової залози у дітей, не є прямим протипоказанням до відмови від вакцинації, але перед щепленням, обов’язково покажіть дитину педіатру і переконайтеся, що малюк цілком здоровий. звідси
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
:pardon:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dolorosa » 09 листопада 2015, 01:27

якщо є хоч якісь порушення імунної системи - завжди є ризик - від банальної алергічної реакції висипання до коми, як відреагує організм на живий чужорідний мікроорганізм (про капельну вакцину) один бог знає.

відступ від теми, в багатьох з вас чи знайомих, родичів спостерігаєтся гостра алергія на знеболювальні, наприклад банальний лідокаїн, а вона буває, набряк квінке, розвивається протягом лічених хвилин, в дитполіклініці не в курсі, не мали нагоди зіткнутись, от я думаю, як би вони рятували дитину в такій ситуації, а якщо це сільський фап..

а теоретично все можна
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Dribchuk » 09 листопада 2015, 20:39

Sms ти читаєш про це з інтернету, я з цим живу, тому про вилочкову можу лекцію прочитати, нам майже 6 років, вона не зменшується, я нікому хто має таку проблему не пораджу щепити дитину, в нас після першої кпк була реанімація, не алергічна реакція, а саме стрімкий розвиток пневмонії як реакція на коклюшний компонент вакцини. Це словами не передати як себе корила що я зробила таке своїй дитині, що стримала розвиток здорової дитини яка до тих 6 місяців нічим не хворіла, запроторила в лікарню на 3 місяці майже, і після того понеслась - ми з болячок не вилазили і завжди це проблеми з легенями, не знаю може то збіг, а може і ні. Я не противник щеплень я за те щоб всіх здорових дітей щепити, але грань тонка, особливо в нашій державі коли можна, а коли ні. При тому що статті в інтернеті пишуть, а в Тернополі немає лікаря який може толком розказати що таке тимус і як бути коли є якісь порушення. Ендокринолог відправляє до імунолога, він до алерголога, вона до кардіолога і так по кругу. :dash:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Sms » 09 листопада 2015, 21:28

Повністю згідна! Що мало спеціалістів, які можуть коректно оцінити ситуацію і поставити диагноз. Тому мама має бути до цього готова.
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dolorosa » 09 листопада 2015, 22:26

Dribchuk як я вас розумію
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення TattyMummy » 10 листопада 2015, 03:12

Все в мене паніка страшна, в малого температура. Дасть Бог буде все добре - роблю щеплення і не панікуватиму так страшно.... :dash: :dash: :dash: :dash:
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей