Щось так багато всякого снилося і..купи не тримається. І не пам"ятаю по-порядку що за чим...лиш якісь уривки.
Снилося поле. На ньому трамвай косив і молотив пшеницю

. Я дивилася на те диво, але поле було зелене, і колосків дуже мало, так наче то поле конюшини, а пшениця просто випадково засіялася. Але соломи було за тим трамваєм валом. Якийсь голова колгоспу, якого я не бачила, хвалився який він молодець, придбав таке чудо, а люди ходили по вагоні й витріщалися на то чудо. Я пішла нарвати квіточок, поки їх не скосили. Вони були такі гарнющі, білі-білі, але коли їх торкаєшся - стають сині...Десь взявся мій однокласник, з яким ми в школі часто билися і почав говорити іншому однокласнику про мене пакості. А я зловила його за руку і вимагала подивитися мені в очі...
Той, кому він говорив, був моїм однокласником, який загинув. Після смерті він мені дуже часто сниться :(
Ще мені він снився сьогодні, не пам"ятаю, чи до чи після цього сну...Що він мій хлопець. Я з ним цілувалася і...... :oops: .
Снилося, що в мене зустріч одногрупників.
Ми так давно не бачилися, я напилася....одногрупники перетворилися на однокласників. Один з них пішов провожати мене додому. Ми прийшли, а в мене на подвір"ї якісь люди розбивають квітник.
Проснулася. Вочевидь мої пролактинові мозги вже не варять де реальність, а де сон, бо башка болить як після будуну....а я ж вночі пила..чи то з одногрупниками...чи з однокласниками...