Перлинка » 17 листопада 2010, 22:23
Я не засуджую ,але й не даю,помолитись дуже хороша ідея,це їм більше допопможе.
колись будучи студенткою,знімала кімнату в особняку в одного дядечки,у нього там був цілий пансіонат,великий будинок ,купа прибудов і купа квартирантів,у місті всі хто тиняється по квартирах про нього знають,бо поки не знайдеш нормальну квартиру,у нього завжди можна перекантуватись.Так от він якось розповідав з великим жалем,що жив у нього квартирант каліка,не памятаю в чім саме була проблема,але окрім основної проблеми були на ньому якісь язви,відкриті рани.він навмисне то не лікував,щоб більше давали.Напрошував за день 100-150 у.є у гривнях звісно ж.Ввечері,як повертався на хату,весь пансіонат гудів,шампанське закупляв ящиками.
Ясно шкода людини,може то у ньго єдина радість в житті.
Але знаю що є інший шлях.
У знайомих ,брат ,молодий хлопчина в 20 років став інвалідом(здається пірнув не правильно)ноги відмовили.Почав займатись логістикою в неті,ще рокв 10 тому,в санаторії познайомився зі здоровою дівчиною(красунею ,навіть десь була якоюсь міс),яка приїхала туди зі своїм братом калікою.Незабаром одружились.Купив будинок десь на сх.Україні,машину,все в дім(далі не знаю,бо вже з тими людьми не спілкуюсь).Але веду до того що часто повноцінне життя можливе навіть у таких обставинах.
А ці попрошайки у 90% симулянти,мій сусід -наркоман,ходив на костилях по тролейбусах просив,дивлюсь йде до дому,пристрибує і костилями махає.
Тож краще я ці гроші перерахую хворій дитині,ніж йому на дозу.
За такого тільки молитись,до церкви запросити,тільки у грекокатоликув до таких нікому нема діла,протестанти мають більше практики допомоги таким людям.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)