Наталю, мене понесло....
Тушила вчора шпинат - справді смакота неймовірна, як я раніше жила і не іла такого!?
Вичитала, що з приправ добре підходить мускатний горіх до шпинату, то купила вже. А джемі Олівер радить жарити шпинат на часнику і вкінці дати лимонний сік.
А ще знайшла два рецепти млинців зі шпинатом - обовязково зроблю.
У все буде добре
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
І у Висоцькоі
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Теж буду морозити. Руколи теж пробувувала давати до салату не багато, то норм.
Бачу багато хвалять мангольд, а що то таке і яке воно зараз погуглю, мож ще посію.
Наталю, а як закінчится шпинат, то можна його до кінця літа ще сіяти ?