Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення Кокетка » 03 лютого 2015, 13:51

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

о Боже, мій однокласник Павло загинув( там на херсонщині
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення ІРЦЯ » 06 лютого 2015, 19:55

Якась я останнім часом морально прибита(((
Смерть Кузьми, АТО як вже тягнеться вічнісь, ще вдома неполадки :sad:
Хочеться як той страус запхати голову в пісок- а потім витягнути і щоб все було як раніше((
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення Ameli » 06 лютого 2015, 19:58

Ірця тримайтеся, мусить колись той жах закінчиться. Ми мусимо бути сильні, хоча не все і можливо. я вас прекрасно розумію.
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення TaniaPicaSSo » 08 лютого 2015, 11:45

За мотивами перебування в лікарні можна писати цілі романи та знімати фільми :hi:
З чоловіком моїм в палаті лежить мущина старший, то прийшла до нього жінка і щось йому з захопленням розказує, але так тихенько, щоб ніхто не чув. Тільки чути 'а тая', 'а той'. Через якийсь час стає зрозуміло, що вона розказує йому події серіалу, останні серії якого він пропустив, поки в лікарні :hi:
Ще один мущина, молодий, але дуже огрядний, постійно одержимий їжею. Весь час дзвонить до когось і просить щось принести. "І паштет візьми, і тушонку. І хліб, чуєш, хліб, не батон! Знаєш, що таке хліб? То таке велике, що є що їсти, а батон то таке на раз з'їв і нема. А ше печенька принеси, мандаринки. А ше шо добреньке мені візьмеш?" "Та шо давали зранку, макарони з бурячком. Але я ше поїв кексів, печеня, апельсини, то нормально".
А ввечері мужики з двох палат, і в тому числі цей огрядний, збираються в одній палаті і мастять канапки з ковбасою і дивляться через планшет телевізор. :hi:
А є і кримінальні історії. Лежить молодий чоловік з ножовим пораненням. Каже, знайомий підрізав. То приходили з ним домовлятися, щоб замяти ту справу. Приходила жінка того знайомого. Каже та пожалій, в нас дитина мала :dash:
А є ше історії еротичні. Каже той підрізаний по телефону до своєї дівчини: "Вдінь на себе побільше ліфчиків і сфоткайся так. І пришли мені фотку". Тут я не знаю, який смайлик поставити - такий :rolf: чи такий :bad:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Ленка » 08 лютого 2015, 13:06

Таня, приємного мало в лікарні, але хоч не скучно було )). Ви вже вийшли з лікарні?
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Повідомлення Кокетка » 08 лютого 2015, 13:19

ой насміялася)) :ha: Таня, ти гарно пишеш розповіді іронічні)
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 08 лютого 2015, 13:34

Ленка ще в лікарні. Завтра обіцяють відпустити.
Кокетка описала як є, не додумувала нічого :hi:

Ми вже взнали, що є такі датчики, що реагують на чадний дим і пищать зразу. Відразу купимо собі, як вийдемо з лікарні.
Але нам ще газ в квартирі перекрили, ручку ту, яка перекриває, зняли. І щось не знаєм, що то тепер робити. Ті з служби мали в п'ятницю подзвонити до мого тата, і ще раз прийти. Але ніхто не дзвонив і своїх даних вони не лишили. Не знаю, що ми маєм робити тоді з тим газом.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 08 лютого 2015, 13:59

В продовження теми лікарняних історій. Розказує той вуйко, якому жінка серіал переповідала, комусь по телефону: «Ходилисьмо з хлопцями нині на сніданок, бо ми такі до того виконавчі. Давали макарони з бурачком. Хлопці ше потім до холодильника на поправку. Ше підемо туда на обід, а вже на передвечірок і вечеру то вже своє будем їли».
Тема їжі в лікарні дуже актуальна. То, можна сказати, головна розвага і подія :hi: Бо на лікарняній їжі можна не вижити. Чоловік мій каже, що вони спеціально готують так нездало, щоб ніхто не їв. Вчора були макарони на обід, а сьогодні на сніданок ті самі макарони, бо вчора, певно багато лишилось :impossible:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення svetla » 08 лютого 2015, 14:14

Таня TaniaPicaSSo , ти так цікаво і захоплююче ті історіі описуєш :ha: так би читала і читала...

Та не зважаючи на такі "розваги" краще вдома.
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення zhuchka » 08 лютого 2015, 14:45

також прийшла з лікарні після того як мене збила машина на середині пішохідного переходу, то ворогу не побажаєш туди попасти... Вбиває те, що корупція як була так і є. До тебе ставляться як до конвеєра. Я лежала без свідомості довший час, а лікаря ж нема, бо це ніч((( то він хотів мене виписувати чуть не на другий день з травмою, коли потрібно мінімум тиждень лише у лікарні, то вже хотів лишати до десяти днів. Ніхто мною не цікавився толком з персоналу, поки не подзвонив якийсь Віктор Вікторович. Тут почав до мене завідувач забігати як по свячену воду, ну я вдала, що знаю Віктора Вікторовича і він попросив більше не підключати таких серйозних людей (підозрюю, що хтось з батьків моїх учнів поклопотався, бо я з принцип не хотіла ні до кого звертатись) А веду до того, що людині чесній нічого добитись не можна, бо може подзвонити так якийсь Віктор Вікторович і рота тобі легко прикриють :dash:
zhuchka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 29 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: донечка Марічка

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей