За мотивами перебування в лікарні можна писати цілі романи та знімати фільми
З чоловіком моїм в палаті лежить мущина старший, то прийшла до нього жінка і щось йому з захопленням розказує, але так тихенько, щоб ніхто не чув. Тільки чути 'а тая', 'а той'. Через якийсь час стає зрозуміло, що вона розказує йому події серіалу, останні серії якого він пропустив, поки в лікарні
Ще один мущина, молодий, але дуже огрядний, постійно одержимий їжею. Весь час дзвонить до когось і просить щось принести. "І паштет візьми, і тушонку. І хліб, чуєш, хліб, не батон! Знаєш, що таке хліб? То таке велике, що є що їсти, а батон то таке на раз з'їв і нема. А ше печенька принеси, мандаринки. А ше шо добреньке мені візьмеш?" "Та шо давали зранку, макарони з бурячком. Але я ше поїв кексів, печеня, апельсини, то нормально".
А ввечері мужики з двох палат, і в тому числі цей огрядний, збираються в одній палаті і мастять канапки з ковбасою і дивляться через планшет телевізор.
А є і кримінальні історії. Лежить молодий чоловік з ножовим пораненням. Каже, знайомий підрізав. То приходили з ним домовлятися, щоб замяти ту справу. Приходила жінка того знайомого. Каже та пожалій, в нас дитина мала
А є ше історії еротичні. Каже той підрізаний по телефону до своєї дівчини: "Вдінь на себе побільше ліфчиків і сфоткайся так. І пришли мені фотку". Тут я не знаю, який смайлик поставити - такий

чи такий