Ориська » 15 січня 2015, 12:57
Ага, ми також переїхали в Тернопіль під час вагітності, але в мене вже був великий термін - десь 28-29 тиждень. На облік ставала в ЖК на Замковій, тому що, на жаль, в приватних клініках (в тому числі в Хміля) офіційно ставати на облік не можна. Але туди я все одно ходила час від часу - там мені лікарка подобалась (Тетяна Валеріївна). І УЗД, доплер, кгт також в Хміля робила. А в ЖК я прийшла зі своєю обмінною картою. Здається, писала заяву до завідуючої - типу, прибула з іншого міста, хочу стати на облік. Надавали мені купу направлень до різних лікарів (ну, це через те, що у мене є проблеми зі здоров'ям, хоча до вагітності вони відношення не мали) хоча їх всіх я вже проходила коли жила в іншому місті. Сказали, що треба їм побачити заключення саме тернопільських спеціалістів. Кажу, що не дуже подобається бігати по лікарнях, а мені: "А що тобі ще в декреті робити?". Чоловіка на флю також направляли (але не для того, щоб стати на облік, а взагалі). На жаль, враження від ЖК не дуже приємні ще й тому, що постійно ці величезні черги :( Рідко коли менше години доводилось чекати (Ну, то може я така "везуча", бо здається в сусідній кабінет таких черг не було).